2777
2789
عنوان

ساک حاملگیم دیده نشد گفتن زوده هنوز

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 67 پست

دقیقا عین من شدی

وااای من چقدر استرس کشیده بودم

زود رفتی سونو

هنو ساک تشکیل نشده 

نگران نباش چند روز دیگه تشکیل میشه

لقاحت دیر بوده

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب منم همین کارو میکنم حتما قوووول

آره بابا.میدونی چندتا باید پول ویزیت بدی به اون دکتره.حتما حتما هم دکترت رو عوض کن و با جواب سونوت و ادامه بارداریت یکراست برو پیش دکترِجدیدت.اشتباه من رو نکن.خیلیا بهم گفتن عوض کن ولی من بخاطر مسیرش و نزدیکیش به خونمون نکردم و آخرشم سرِ اشتباه محض دکترم ۲۷ هفته جنینم رو از دست دادم.کوتاهی کردم در حق اون بچم.هنوزم عذاب وجدانش ولم نکرده

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
ای خدا😍😍فقط دعا کنید سالم باشه همینو از خدا مییخوام..

انشالله که سالمه. نگران نباش عزیزم.

براتون دعا میکنم.

شما هم برای من دعا کن نی نیم سالم باشه. 2 هفته دیگه سونو ان تی دارم.

خدایا خودت بچه هامو حفظ کن و همیشه سلامت باشن.
واقعا اینجور بود واسه توهم؟ اره منم تصمیم گرفتم بذارم هفته ی ۸ برم

آخر هفته ۸ ها.اول هفته ۹ یعنی.اونموقع قطعا صدای قلبشم میشنوی دیگه

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
انشالله که سالمه. نگران نباش عزیزم. براتون دعا میکنم. شما هم برای من دعا کن نی نیم سالم باشه. 2 هف ...

ایشالا که سالمه هر‌ چی که خیره خدا واسه همه بخواد

ایشالا نینیتو صحیح و سالم بغلش بگیری

آره بابا.میدونی چندتا باید پول ویزیت بدی به اون دکتره.حتما حتما هم دکترت رو عوض کن و با جواب سونوت و ...

عزیزم برات ناراحت شدم. اگه دوست داشتی بگو چرا فرشتتو از دست دادی.

واقعا اینجور بود واسه توهم؟ اره منم تصمیم گرفتم بذارم هفته ی ۸ برم

اره دقیقا همینطور شدم چون زود رفتم سونو لقاحم دیر بوده چند روز بعدش رفتم یه فسقل دیدم😍نگران نباش اصلا

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
ایشالا که سالمه هر‌ چی که خیره خدا واسه همه بخواد ایشالا نینیتو صحیح و سالم بغلش بگیری

ممنون عزیزم. همچنین شما🌷🌷🌷

از پیشرفت بتات مشخصه بارداریت سالمه.خودت رو حامله بدون و حسابی استراحت کن و به خودت بِرِس.

عزیزم برات ناراحت شدم. اگه دوست داشتی بگو چرا فرشتتو از دست دادی.

خدا انشالله فرشته های داخل رحمتون رو حفظ کنه براتون.سال ۹۲ بود و اول تحریمهامون.منم شاغل بودم.باید از مترو میرداماد استفاده میکردم با کلی پله.پله برقیاش خراب شده بود و یه قطعه باید از آمریکا میگرفتن که چون تحریم شده بودیم ندادن و خلاصه کل بارداریم من ۱۰۰تا پله اونجارو بالا و پایین میکردم.از سونوی غربالگربم هِی سونوگرافم گفت سرویکست کوتاهه برو سرکلاژ.دکترم گفت بیخود گفته عالیه.سونوی ۱۹هفتگیم دوباره گفت خیلی کوتاهه تورو خدا تا دیر نشده برو سرکلاژ.مجدد دکتره گفت به اونچه.سرکلاژ که نمیشه الکی کرد.من با سرویکس زیر ۱۵ هم مریض داشتم که سروقت زایمان کرده.من فقط افرادی رو سرکلاژ میکنم که یه سابقه زایمان زودرس داشته باشن.گفتم شرایط پله های مترو رو بهش و گفتم خوبه نَرَم دیگه سرکار.گفت چرا نری؟ بیکار بشینی خونه و هی فکر کنی داره یه چیزیت میشه و.....حتما حتما سرکارت رو برو.منم اشتباهم این بود که به دکترم اعتماد کردم.گفتم سونو برام بنویس برای طول سرویکسم.گفت لازم نداری اصلا....تا یه روز اول هفته ۲۷ توو سرکارم داشت نی نیم بدنیا میومد.اونم بدون درد.رفتم سونوی روبروی کارم گفت خانوم فوری برو بیمارستان بچه با پاهاش گیر کرده توو کانال و داره بدنیا میاد.رحمت کااامل بازه.بعد زایمان دکترم رو که عوض کردم با یه معاینه ساده با دست گفت رحمت خیلی نرم و لیزه توو معاینه قبل از بارداریت دکترت چی جوری متوجه نرم و لیز بودن رحمت نشده و همون اول بارداری سرکلاژت نکرده بوده.هِی😣😭😭هیچ وقت حلالش نکردم.اون بچه حق زندگی داشت