2777
2789
عنوان

ساک حاملگیم دیده نشد گفتن زوده هنوز

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 67 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتره بهم گفت سه شنبه بیا نرم یعنی ؟

نههههه نری ها.

چه دکتر پولکی هست.

دکترتو عوض کن. فقط میخواد. پول بگیره و استرس بده بهت.

میخواستی بگی احمق جان وقتی میدونی با بتای 1500 سک دیده میشه چرا اینقدر زود منو سونو کردی.

ولی کلا باید صبر کنی تا 8 هفتت بشه بعد بری.

ساک هم ببینی باز میگه برو 10 روز دیگه بیا برای قلب.

نرو تا 8 هفتت بشه

خدایا خودت بچه هامو حفظ کن و همیشه سلامت باشن.
اره خودمم میگم ۸ هفته برم بهتره

من بارداری اولم اولش که گفت بتات خیلیییی بالاست و احتمالا خارج رحمیه بعد فرستادم سونو و هفته ۵ بهم میگفت برو سقط قلبش تشکیل نشده🤣🤣🤣تا آخر هفته ۸ دوبار فرستادم سونو و کلیییی گریه و استرس و....هرچند که بچم آخرشم قسمتش نبود به این دنیا بیاد.هفته ۲۷ خود به خود به دنیا اوند و نتونست ادامه بده😖😖ولی دومی رو شد برام تجربه.جواب آزمایشم رو که گرفتم تا آخر هفته ۸ کلا پیش دکتر نرفتم🤣🤣یکراست با جواب سونوی تشکیل ساک و قلبِ جنین رفتم پیش دکتر زنانم

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
دو روز

پس خوبه که.یه چیزی بگم احتمال خیلی خیلی زیاد نی نیت دختره.هر وقت مشخص شد جنسیتش بیا تگ کن من رو و بهم جنسیتش رو بگو بیزحمت.

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...

ذلیل بشن بعضی دکتراکه فقط پول براشون مهمه نه وجدان کاری منم هرباررفتم دکترگفت پوچه بتات کمه فردابروسونوبروسقط کن امامن حرفشوگوش نکردم و۱۰روزبعدتاریخی که گفته بودرفتم سونوشکرخداهمه چی خوب بودقلبشم تشکیل شده بود🙏❤️

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
باشه عشقم حتما میذارم ۸ هفتگی میرم

قربونت عزیزم.

چون کارشون شده چاپیدن مردم.

یه دکتر خوب پیدا کن.

8 هفته بری دیگه قلبشم میبینی و خود وروجکشم میبینی💗💗💗💗

خدایا خودت بچه هامو حفظ کن و همیشه سلامت باشن.