2777
2789
عنوان

خوشگل ترین اسم دختری ک شنیدید چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1095 بازدید | 47 پست
زهراسادات اولین بارکه شنیدم گفتم دختردارشدم میزارم زهراسادات الان هم یک زهراسادات دارم😍😍😍

سید نباشه ک سادات  نمیذارن پشت اسم بچه که

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم دخترم   مُهّنا یعنی مبارک فرخنده😁لقب حضرت زینب یافاطمه فک کنم خیلی دوس دارم این اسمو👌

اسم آدرینا رودوست دارم قشنگه وبروزه

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️

بچه هام دوقلوهستن وسیداسمشون اگه دوتا دخترمیشد

میذاشتم مهنا وتمنا.  توبیمارستان ب یکی گفتم گذاشت روبچه هاش😁

ولی یکی دختروپسرشددیگه گذاشتم  

سیدماهان ومهنّاسادات

اسم پسرمعراج دوست داشتم که گفتن خیلی اسم سنگینه نذاشتم😁

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
هانا دلوین جانا

جانا😍

جانا! سری به دوشم و دستی به دل گذار؛
آخر غمت به دوش دل و جان کشیده ام...
شهریار#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
اسم دخترم   مُهّنا یعنی مبارک فرخنده😁لقب حضرت زینب یافاطمه فک کنم خیلی دوس دارم این اسمو👌 ...

مهنا رو دوست داشتم ولی چون معنی اصلیش به معنی گوارا هم هست دیگه نمیدوستم  طعام مهنای وجودت یعنی گوارا باشه خوب هضمش کنی!

اسم و لقب های ائمه  ریحانه  ملیکا  مهراوه  هرچی قشنگه  مهم ادب بچه هست ...

با عرض احترام ب عقایدتون اصلا دنبال اسم مذهبی نیستم دنبال اسم بین المللی خوشگلم چون ان شاء الله بچه ام قرار نیست ایران بدنیا بیاد و پیشاپیش از اینکه ب نظرم احترام بذارید ازتون تشکر میکنم 

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 
با عرض احترام ب عقایدتون اصلا دنبال اسم مذهبی نیستم دنبال اسم بین المللی خوشگلم چون ان شاء الله بچه ...

ایران بدنیا میاد 😁😁 اشتباه نوشتم ان شالله قرار نیست ایران زندگی کنه و بزرگ شه