سلام خانم گلا، اسم دخترای نازتون چیه؟ و یا قشنگترین اسم دختری ک ب دلتون نشسته و خاص بوده بنظرتون چی بوده؟
مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه
زهراسادات اولین بارکه شنیدم گفتم دختردارشدم میزارم زهراسادات الان هم یک زهراسادات دارم😍😍😍
سید نباشه ک سادات نمیذارن پشت اسم بچه که
مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه
اسم دخترم مُهّنا یعنی مبارک فرخنده😁لقب حضرت زینب یافاطمه فک کنم خیلی دوس دارم این اسمو👌
اسم آدرینا رودوست دارم قشنگه وبروزه
اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم میرسم😎 🧘♀️🤸♀️
میذاشتم مهنا وتمنا. توبیمارستان ب یکی گفتم گذاشت روبچه هاش😁
ولی یکی دختروپسرشددیگه گذاشتم
سیدماهان ومهنّاسادات
اسم پسرمعراج دوست داشتم که گفتن خیلی اسم سنگینه نذاشتم😁
اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم میرسم😎 🧘♀️🤸♀️
اسم و لقب های ائمه ریحانه ملیکا مهراوه هرچی قشنگه مهم ادب بچه هست ...
با عرض احترام ب عقایدتون اصلا دنبال اسم مذهبی نیستم دنبال اسم بین المللی خوشگلم چون ان شاء الله بچه ام قرار نیست ایران بدنیا بیاد و پیشاپیش از اینکه ب نظرم احترام بذارید ازتون تشکر میکنم
با عرض احترام ب عقایدتون اصلا دنبال اسم مذهبی نیستم دنبال اسم بین المللی خوشگلم چون ان شاء الله بچه ...
ایران بدنیا میاد 😁😁 اشتباه نوشتم ان شالله قرار نیست ایران زندگی کنه و بزرگ شه