نمیدونم چی بگم عزیزم انشاالله هر حاجتی داری از صاحب محرم بگیری الهی آمین 🤲🤲🤲 شرمنده هاگیز لهست ...
من خودم دوقلو داشتم، شوهرم انقد واسشون پوشک گرفته بود چار پنج ماه قبل تولد،انقد لباس های جور واجور،بیشترشون نه اندازشون شد،نه استفاده شد انگار هول بودیم رفته بودیم کل کمد دیواری رو پر کرده بودیم پوشک سایزای مختلف، یادمه فقط سه چار بسته استفاده کردم، همه رو دادم به یکی از دوستام که تازه زایمان کرده بود،یادش بخیر...
این چه حرفیه آره هایگز اصل بگیر.. اگه به پوستش نساخت،مولفیکس... حالا تازه میخوای اقدام ...
نه میخوام اقدام کنم ولی میترسم راستش
انقدر اذیتت میکنم واسه اینه ک سر پسرم وسواس گرفتم اصلا ترس از نجس شدن دارم، خونواده ی شوهرم هم با بی توجهی هاشون وسواسم رو بدتر کردن پسرم یک ساله میگه داداش میخوام و....
خدا نکنه دور از جونت این چه حرفیه الهی صدسال سایت بالا سر بچه هات..
ناراحتی قلبی مادرزادی داشت،عشقم بود عمرم بود، 27 سالگی ایست قلبی کرد، شب یلدا چهار سال میشه که فوت شده،دوقلوهامم الهی فداشون بشم من ، هردوتا چاق و تپل و خوشگل، ولی به خاطر اینکه وقتی هفت ماهه باردار بودم شوهرم فوت شد،خیلی فشار روحی روم بود خیلی گریه زاری میکردم،میرفتم بهشت زهرا بی خبر از همه شب تا صبح سر خاکش میشستم گریه میکردم میخوابیدم،همش 24 سالم بود، روز عید نوروز انقد خودمو زدم گریه زاری کردم،کیسه آبم پاره شد،سزارین شدم، دخترم مرده دنیا اومد،پسرم سالم، بند ناف خفش کرده بود ،
واقعا همه چی خارجیش ، واقعا من مولفیکس ایرانی و مای بیبی و مرسی بستم سر ۴ ساعت دیگه از بغل پ ...
جنسای ایرانی بدرد نمیخورن، من با مولفیکس مثلا گاهی میشد مسافرت میرفتیم با پسرم، مثلا میخوابید توو ماشین،تا برسیم به مقصد، مثلا هشت ساعت ده ساعت اصلا انگار نه انگار بچه جیش کرده،