2777
2789
عنوان

سزارینی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 58 پست

هفته اش یادم نیست.تاریخ زایمان تو نت بهم ۲۰ داده بود دکترم ۱۴ بردم عمل.

من سزم با بی حسی بود هررررچی التماس کردم ک بیهوشم کنید قبول نکردن.

من برا عوارض سردرد و کمردردش اصرار ب بیهوشی داشتم .میگن تکون نخوری عوارض نداره و اینا..ولی وقتی زایمان کردی خودتی و خودت و بچه...همراه و اینا تو زمینه بچه الکیه...همراه ب خودت میتونه کمک کنه ب بچه نه...چجور بدون هیییچ خم و راست شدن و تغییر وضعیتی آدم میتونه شیر بده ب بچه؟؟؟؟

پس نمیشه تکون نخورد...پس سر درذ و کمر درد رو شاخشه...من ک تا ۱۰ روز از سردرد دیگه نمیدونستم چقققققد دارم مسکن میخورم...

خدا از اون دکتر بیهوشی نگذره...

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۳۸ هفته.بی حسی از کمر.حدودا ۷ ۸ دقیقه طول کشید شایدم کمتر.من راضی بودم .چند سال بعد کورتاژ داشتم بیهوشی کامل بود ازون بیشتر راضی بودم.اما نمیدونم برا سزارینم بیهوشی کامل خوبه یا نه

بی حسی استفاده کردی،؟

آره عزیزم، بی حسی بودم،فقط بعد از عمل گفتن سرتو تا چند ساعت روی بالش نذار تا سردرد نگیری، منم همین کارو کردم، سه سال و  نیم گذشته، عوارضی نداشت برام اصلا.... ولی خیلی هارو دیدم که با سزارین خیلی اذیت شدن... من در کل بدنم خیلی قوی و مقاومه،و آستانه دردم خیلی بالاست،طوری که فقط یک روز بیمارستان بستری بودم و روز بعد خودم خواستم که ترخیص کنن و توی خونه خیلی آروم و با احتیاط نذاشتم کسی حتی یه بار پوشک بچمو عوض کنه یا یه لیوان آب دستم بده..، حتی توو بارداری واقعا هیچ خستگی ودردی نداشتم،با اینکه وزن بچمم زیاد بود،.. 

بی حسی شنیدم که بهتره و عوارضش کمتر... البته فقط از بقیه شنیدم... بازم بستکی به بدنت داره.. 

من بچه اول بیهوش..بچه دوم بی حس...دومی که بی حس بود به مرگ خودم راضی شدم از کمردرد و درد پس اززایمان...بیهوشی تا چندساعت اول خیلی خوبه درد نداری بااینکه به هوش اومدی ولی بی حسی از اتاق ریکاوری فقط داد میزدم ..

بی حسی باید پنج ساعتی هم بدون بالش بخوابی بعدش..و سرو گردن رو تکون ندی..باعث کمردرد شدید میشه

حتما بیهوشی برو و بعد که دردهات شروع شد شیاف دیکلوفناک یادت نره..من دوتادوتا میزدم انگار ادمای سالم همه کارخونه رو میکردم...

آره عزیزم حتما بپرس، اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم..

گلم من ی پسر دارم میخوام برای بارداری دوم اقدام کنم چون تو پسرم بجه پایین بود خیلییئییی زجر کشیدم مشکل ادراری پیدا کرده بودم، تا ماه نهم  

اصلااااااا ی وضعی میخواستم ببینم راهی داره 

تو بارداری بجه ی کم بالاتر قرار بگیره یانه؟. بعد هم ترو خدا اگه پوشاک خوب ک اصلااااااا پس نده خودت امتحان کردی بهم معرفی کنی ،تو پسرم هر چی بستم 

پس میداد تند تند لگن میآوردم تیکه فرش رو میشستم واقعا دیگه کمرم برای دومی جواب نمیده 

و اینکه کسی رو ندارم مثلا بجه رو نگه داره تا فرش رو بشورم   خیلی بد بود مرسی بستم نیم ساعت نشده تا

بلوزش خیس خالی شد .... مای بیبی پس میداد.

قیمتش مهم نیست   ی خانومی میگفت هاگیز خوبه 

یکی دیگه میگفت پس میده 

یا پمپرز رو ی خانومی میگفت روی پوشاک حالت سردی داره انگار پس داده     یکی دیگه میگفت نه اصلا پس نمیده

موندم آواره

اگه میتونی کمکم کن ، خدا خیرت بده

گلم من ی پسر دارم میخوام برای بارداری دوم اقدام کنم چون تو پسرم بجه پایین بود خیلییئییی زجر کشیدم مش ...

عزیزم اگه ایشالله بچه دومتو باردار شدی،اجسام خیلی سنگین بلند نکن، وسایل سنگین جابه جا نکن،ورزش های سنگین انجام نده، توالت فرنگی عالیه،معمولا روو مبل یا صندلی بشین،کمتر روی زمین بشین، وقتی میخوابی،سعی کن پاهات یه کم بالاتر از بدنت باشه،مثلا یه بالش زیر پات بذار، وزنت هم نذار خیلی زیاد شه توو حاملگی، مغزی جات بخور که هم مقوی هم وزنتو زیاد نمیکنه ،اینا خیلی موثر هست که جنین بالا قرار بگیره، اگه بتونی سیب روزی یکی دوتا بخوری خیلی عالیه،از عفونت تا حدودی جلوگیری میکنه، 

برای پوشک، هاگز من یکی دوماه استفاده کردم،ولی پاهای پسرم حساسیت نشون داد... بعدش پوشک مولفیکس استفاده کردم، به جرات بگم حتی یک بارم لباس بچم خیس نشد، فوق العادست مولفیکس، تا دو سال و ده ماهگیش پسرم پوشک داشت،فقط هم مولفیکس،واقعا جذب بالا داره، و بچه واقعا توو پوشک راحته بخاطر کشسانی بودن کناره های پوشک، فقط مولفیکسو پیشنهاد میکنم،

بازم اگه چیزی خواستی بپرس عزیزم 

عزیزم اگه ایشالله بچه دومتو باردار شدی،اجسام خیلی سنگین بلند نکن، وسایل سنگین جابه جا نکن،ورزش های س ...

الهی خیر ببینی نگفتی چیکار کنم بجه پایین نیوفته و شکمم اویزوون ب سمت پایین نشه آخه خیلی ها رو میدیدم تو بیمارستان  شکمشون بالاست ،میگفتن شکم بند از اول بارداری بستن، واقعا تاثیر داره ؟.

بعد هم مولفیکس از بغل پاش پس میداد خیلی عذر میخوام مثلا دندون دراوردنی ک بیرون روی داشت 

کش بغلش پس میداد

مولفیکس ترکیه ای استفاده کردید یا ایرانی؟ .

هرچند ساعت   نوزادی شو عوض میکردید؟ بزرگتر شد چی؟

بعد پمپرز چ جوریه ؟ هاگیز پس نداد؟

خواهری ببخش سوالام زیاده بی زحمت همه رو جواب بده برام خیلی مهمه💋💋💋

الهی خیر ببینی نگفتی چیکار کنم بجه پایین نیوفته و شکمم اویزوون ب سمت پایین نشه آخه خیلی ها رو میدیدم ...

آهان من فکر کردم میگی چه کارکنم که جفت پایین نباشه که اون روش ها رو گفتم... نههه اصلا شکم بند استفاده نکن، ربطی نداره عزیزم کاری نمیشه کرد یه سریا شکمشون شل میشه و آویزان،یه سری محکم و سفت بالا می ایسته شکمشون، یه موقع شکمتو نبندی که خطر داره، من مولفیکس ترکی میبستم که یه مدت تحریم بود و به زور گیر میاوردم از بعضی جاها...  هاگز خیلی عالیه،اصلا پوشک معرکه ایه،هم الان هم چند سال پیش گرون ترین پوشک بازاره،ولی پسر من فقط مولفیکس به پوستش میساخت، حتی هاگز باعث حساسیتش شد،دوماه بستم اصلا پس نمیداد، من نوزادی روزی 6 تا پوشک گاهی پنج تا عوض میکردم، یه کم بزرگتر که شد روزی چهارتا، هفت هشت ماهه آخر هم روزی سه تا... من فقط هاگز و مولفیکس ترکی استفاده کردم، بقیه رو نمیدونم،ولی از بقیه شنیدم که مای بیبی و پمپرز خوب نیست، 

راستی پوشک های شورتی هم شنیدم تازگی خیلی مد شده خیلی خانوم ها تعریفشو میکنن،

آهان من فکر کردم میگی چه کارکنم که جفت پایین نباشه که اون روش ها رو گفتم... نههه اصلا شکم بند استفاد ...

نمیدونم چی بگم عزیزم

انشاالله هر حاجتی داری از صاحب محرم بگیری

الهی آمین 🤲🤲🤲

شرمنده هاگیز لهستان میبستید؟

هراز گاهی میخوام بخرم بندازم خونه بمونه شماره ۱ 

بیشتر بخرم یا دو؟

ب نظرت مولفیکس بخرم یا هاگیز؟

نمیدونم چی بگم عزیزم انشاالله هر حاجتی داری از صاحب محرم بگیری الهی آمین 🤲🤲🤲 شرمنده هاگیز لهست ...

عزیزم هاگز لهستانی بود من خریدم سه سال و نیم پیش، اگه هایگز و مولفیکس رو بخوای مقایسه کنی،صد در صد هایگز بهتره، بنظرم هم سایز یک کمتر بخر ،چون من یادمه پسرم فورا رشد کرد، ران پاش فورا بزرگ میشه بچه، سایز دو بیشتر بخر... حتی لباسم سایز صفر کم بخر،سایز یک و دو بیشتر.، عزیزدلم،مرسی از دعات، کاری نکردم که دوست گلم، یه کم از تجربه هامون گفتیم ،منم تنهام عاشق هم صحبتم. هر سوالی کمکی خواستی،من هرتجربه ای داشته باشم با جون ودلم در خدمتم..