2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام قبلا ژل بیوته داشتم خوب بود

الانم فیس دوکس استفاده میکنم بد نیس

ولی بنظرم تنها درمان بوتاکس و چربی و ژل

کرم طور چشم برای قبل چروکه

برای شادی روح پدرم صلوات ممنون🙏
پایوت پی جِی اینستنت میدونید ک کرم دورچشمی ک واقعا تاثیربزاره بالای ۲۰۰تومنه اینایی ک گفتم همشون ...

کرم دور چشم چیست و چه کاربردی داره دقیقا؟  از چه سنی میزنن؟

😍 انشالله😍انشالله😍انشالله😍 00/11/22 تاریخ بهم رسیدن مونه
کرم دور چشم چیست و چه کاربردی داره دقیقا؟  از چه سنی میزنن؟

برای رفع تیرگی و چروک و خشکی دور چشم معمولا از۲۵سال به بالا استفاده میکنن پیشگیری میکنه از چروک زود

برای تعجیل در فرج و سلامتی امام‌زمان (عج)صلوات🌹
کرم دور چشم چیست و چه کاربردی داره دقیقا؟  از چه سنی میزنن؟

کرم دور چشم  کلا آبرسانی میکنه

ما وقتی آب پوستمون کم میشه چروک ایجاد میشه وقتی زیرچشم آبرسانی بشه دیگه اینقد زود چروک نمیشه

از ۲۰سال استفاده میشه تا اخرعمر

ایرانیا به درد نمیخورن

حالا باید دقت کنید که کرم دورچشمی ک میخرید لاین جوون باشه مثلا واسه سن ۲۵ساله نیان کرم ۶۰ساله رو بدن چون توش فیلر قوی استفاده شده ک ضرر داره

از۳۸ سال اینا ب بعد یاهروقت حس کردین داره چروک میشه باید از قویش استفاده کرد ولی باز نه اونقد ک یه ۵۰_۶۰ساله استفاده میکنه

کرم دور چشم  کلا آبرسانی میکنه ما وقتی آب پوستمون کم میشه چروک ایجاد میشه وقتی زیرچشم آبرسانی ...

ممنون😍. من 20 سالمه چون زیادگریه کدم زیر چشم دوسه تا خط افتاده. چی بخرم؟ چ مارکی؟

تاچقد میخوای هزینه کنی بگو متناسب باهمون بهت معرفی کنم

میدونی قیمتش زیاد مهم نیس برام. فقط پیدا بشه و بتونم بخرم اوکیه. کمیاب نباشه یه وقت

گلم من مشاور پوستی و موییم رو پیش این خانوم انجام میدم

luxury.llady

این اینستاگرامشونه،واقعاااا راضیم از کارش خیلی زیاد😍

امیدوارم تو ام استفاده کنی و مطمئــــنم نیازت اوکی میشه،چون خودم زیر نظرشونم معرفی کردم و از تجربم مطمئنم،شمارش رو هم خواستی بگو😘

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

استخاره

واحدقهار | 12 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز