2777
2789
عنوان

قطع ارتباط

288 بازدید | 39 پست

خانمای گل نظرتون چیه راجب قطع رابطه باخانواده همسری که همیشه باعث دعواواعصاب خوردی میشن واست(دوران عقد).

اصلامیشه قطع رابطه کردیانه

درسته یانه

اگرتجربه ای دارن بفرمایین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بستگی داره چکارکرده باشن

کلا قطع ارتباط کامل خوب نیست همیشه همه جا یه اب باریکه برا خودت بذار

مثلا فقط مناسبتها برو روز مادر روز پدر عید مثلا یا مثلا شب یلدا دعوت کنن 

مثلا عروسی جایی همو میبیننین جلو مردم یه سلام احوالپرسی بتونی بکنی همه ظاهرو میبینن نمیگن که چه مادرشوهر بدی چقرر بدی کرده عروسش سرده باهاش که 

مشکل خاصی نداری دیگه؟چندوقت یبارمیبینیشون؟

مشکل که دارم اما دوری میکنم از حرفا و حاشیه ها.من در واقع ازشون کناره گیری کردم اما رفت و امدم خیلی کمه همراه با احترام.اما بازم تو روم کسی چیزی بگه خیلی رک جواب میدم.ارتباطمم میشه گفت دو سه هفته یباره.شاید کم‌بنظر نیاد اما اینا رفت و آمدشون هر روزه س با هم و منو قطع ارتباط میدونن.خیلی هم تو روم گفتن.چیزی نگفتم و کار خودمو کردم

بستگی داره چکارکرده باشن کلا قطع ارتباط کامل خوب نیست همیشه همه جا یه اب باریکه برا خودت بذار مثلا ...

اره درسته اماقطع رابطه کنم ادمایی هستن ک ببینن هم پشتشونومیکنن اصلامهم نیست من کیم چیم

من خودم الان عقدم،۲ماه اول مادرشوهر و خواهرشوهرم خوب بودن ولی کم کم اخلاقاشون رو شد،و شناختمشون؛حسودیشون میشد شوهرم برای من چیزی بخره،توقع داشتن مثل قبلا شوهرم بهشون خرجی بده،در حالی ک هر دو نفر حقوق بگیر هم هستن،خلاصه هر کاری منو شوهرم میکردیم دخالت میکردن،ما گفتیم با این وضعیت کرونا درست نیست که مراسم بگیریم و میریم سر خونه زندگیمون،اما مادرشوهرم لج کرده ک بعد از محرم مراسم بگیرید،خلاصه همین دیشبی دعوا و بحث بودسر همین قضیه و....برای اولین بار من جوابشونو دادم و اوناهم کلی بی احترامی بهم کردن و دیگه از این ب بعد قطع ارتباطیم

مشکل که دارم اما دوری میکنم از حرفا و حاشیه ها.من در واقع ازشون کناره گیری کردم اما رفت و امدم خیلی ...

این خیلی خوبه،اماهمسرمن خودش باهاشون مچ میشه منم بایدحتمابرم خونشون،زمانیم ک بحثی چیزی کرده هیچی نمیگه ومنم نمیرم.

من خودم الان عقدم،۲ماه اول مادرشوهر و خواهرشوهرم خوب بودن ولی کم کم اخلاقاشون رو شد،و شناختمشون؛حسود ...

چندوقته عقدی؟من هنوزبی احترامی یاجواب ندادم مادرشوهره میگه زنت ازالان جوابموداده،بخداهمیشه بهترینم پیششون بوده اصلابدحرف نزدم باهاش