2777
2789
عنوان

عشق اول 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همدردیم  من داشتم طلاق میگرفتم اینم وکیل بود اتفاقی اینستا پیجشو دیدم کلی نصیحت کرد برگردم به ...

انشالله به ارامش برسین شاید به خاطر دخترت تسمیم خوبی گرفتی ولی اینکه الان عذاب میکشی ناراحت کننده اس واقعا 

آسوده وخوش باش به آرامش وجدان بگذار بگویند فلانی بد دنیاست     
انشالله به ارامش برسین شاید به خاطر دخترت تسمیم خوبی گرفتی ولی اینکه الان عذاب میکشی ناراحت کننده اس ...

دخترم به باباش میگه داداش فاجعس از نظر من!!!

۱۲ماهه بود رفتیم ۱۹ماهه بود برگشتیم 

اره خیلی تو حالت بدی قرار دارم

خب برنمیگشتی

بابام گفت یبار بهش فرصت ندی حلالت نمیکنم آه من تا اخر عمر زندگیتو میگیره بقیه هم گفتن به دخترت رحم کن بدون پدر بزرگ نشه ضربه روحی میخوره فلان از سوی اجبار اصلا به همسرم حسی ندارم دوسش ندارم خیلی دلزده شدم الان اخلاقش خوبه بحرفم گوش میده ولی دل من شکسته دیگه 

کسی بوده سن پایین عاشق شده باشه من عشقم ۹ سالگی تو دلم نشست تا۱۴ سالگی به خواستگاری کشید به دلیل مخالفت پدرم نشد که بشه اصلا ارتباطی نداشتیم تا الان ادامه داره اصلا ازیادم نمیره اونم از پرو فایلش مشخصه که هنوزم عاشقه واقعا دو طرفه بود 

بابام گفت یبار بهش فرصت ندی حلالت نمیکنم آه من تا اخر عمر زندگیتو میگیره بقیه هم گفتن به دخترت رحم ک ...

بهتره الان به دخترت فکرکنی خودتو اروم کنی خب برای دخترا بی مادری خیلی سخته 

عشق اولم نبود ولی کسی بود که اولین های زندگیمو باهاش تجربه کردم و نرسیدم بخاطر مخالفت شدید بابام نشد ...

درکت میکنم باتفاوت عشق اولیم 

مرسی عزیز قربونت تازع دوستم بهم میگف این دوست ندارع اون میگف با دوستت نگرد بهت نطر دارع این شد بدبخ ...

خب خداروشکر امیدوارم بهترین هارقم بخوره برات حتما لیاقتت بیشتره شک نکن همچین دوستایی خیلی خوبن قدرشو بدون