2777
2789
عنوان

عشق اول 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 52 پست
عشق اول در خیلی موارد عشق اشتباهی هست

دقیقن

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز نرسیدیم ۴ ساله باهمیم الان سربازیه اون

یه دختر ۷۷ ای شاد و پرانرژی و عاشق همسرش ♥️ /آذر ماه ۱۳۹۹ برای اولین بار دیدمت و وارد زندگیم شد و شد همه زندگیم💍💏 ن♥️ح
وای چه بد یعنی با اونه 😯

ازدواج نکردن رلن

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

نمیشه اسمشو گذاشت عشق من ۴سال باهاش بودم ولی هیچ وقت بزور نخواستم خدا مارو بهم برسونه سرنوشت هرکس دست خداس اواخر رابطمون هعی سردشد و اصلا نفهمیدم چطوری تموم شد و ی ماه بعدش من ازدواج کردم والان عاشق شوهرمم چون سپردم ب خدا زندگیمو الکی گریه زاری نکردم خواسته بیجا نداشتم ❤

عشق اول من الان پیش زن و سه تا بچه هاشه

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی
خب خدا راشکر عشق اول  من ولم کرد رف با دوستم اینو ول کنع خدا میدونع میرع دنبال کی جالب اینجاس خ ...

انشالله یکی بهترش سراغت میادوخوشبخت میشی

سرنوشت انسان‌ها را تنها محبت معلوم می‌کند و بس.
انشالله یکی بهترش سراغت میادوخوشبخت میشی

مرسی عزیز قربونت

تازع دوستم بهم میگف این دوست ندارع اون میگف با دوستت نگرد بهت نطر دارع این شد بدبختی ما با روستم سرد شدم دوبارع وقتی ولم کرد جالب اینجاس دوستم اومد ب سمتم افسردع شدم اون باعث شد خوب شم

مرسی عزیز قربونت تازع دوستم بهم میگف این دوست ندارع اون میگف با دوستت نگرد بهت نطر دارع این شد بدبخ ...

خداحفظش کنه دوستتو

سرنوشت انسان‌ها را تنها محبت معلوم می‌کند و بس.
خداحفظش کنه دوستتو

مرسی عزیزم😍سلامت باشی

هیچ عشقی تو دنیا مثل عشق اولی نیست منم نرسیدم . الآنم گاهی تلگرامش رو چک میکنم هنوز مجرده

همدردیم 

من داشتم طلاق میگرفتم اینم وکیل بود اتفاقی اینستا پیجشو دیدم کلی نصیحت کرد برگردم به دخترم رحم کنم ولی پدرش ۷ماه دخترشو ندید عین خیالش نبود خلاصه بهم پیشنهاد ازدواج داد وقتی مطمئن شد تصمیمم جدیه 

ولی یهو همه چی تغییر کرد ورق برگشت یهو من تسلیم شدم برگردم چن روز پیش از یکی میپرسیده منو چرا خطم خاموش شده شنیده برگشتم گفته برا دخترش تصمیم خوبی گرفته ی چنتا حرفم بخودم گفته بودم احساس کردم حالش گرفته شده 

۹سال شد و شد حرام  ابدی و حسرت همیشگی 

من اززندگیم راضی نیستم خیلی اذیت شدم