2777
2789
عنوان

درامد در تهران

280 بازدید | 32 پست

بچه ها بخوام بیایم تهران زندگی کنیم مثلا قسمتای جیحون و دام پزشکی با چقدر حقوق میشه زندگی کرد ؟یه زندگی متوسط و‌خوب 

منو و مامان و بابا اين ٩ماه رو با آرامش و سلامتي سپري كنيم🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سرمایه داری؟یعنی میخوای بیای خونه بخری یا نه مستاجر بشی؟

کارمندی میخوای انتقالی بگیری یا تازه بگردی دنبال کار؟

حرفه ی خاصی بلدی یا نه...

اینا همش برای تهران اومدن مهم چون از صفر شروع کردن واقعا محاله ...اگر خونه داشته باشی حداقل درآمد برای زندگی متوسط به نظرم بدون هیچ قسط و چیز دیگه ۴ تومن به بالاست

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
سرمایه داری؟یعنی میخوای بیای خونه بخری یا نه مستاجر بشی؟ کارمندی میخوای انتقالی بگیری یا تازه بگ ...

همسرم شغل داره اونجا بیاد باحقوق ۷تومن دیگه احتمالا  یه نی نی هم داریم  خونه هم رهن کنیم مثلا در حد ۲۰۰ تومن 

همسرم شغل داره اونجا بیاد باحقوق ۷تومن دیگه احتمالا  یه نی نی هم داریم  خونه هم رهن کنیم م ...

اگر شغل داره و درآمد ثابت و البته ۲۰۰ تومن پول خب میتونید زندگی خوبی هم داشته باشید 

همه جاي تهران مركز تره بار داره ميتوني خريد كني و قيمتاشون هم خوبن  براي خريدهاي اصلي مثل لواز ...

یسال جیحون بودیم بنظرم جای مناسبی بود سه سال پیش البته

اگر شغل داره و درآمد ثابت و البته ۲۰۰ تومن پول خب میتونید زندگی خوبی هم داشته باشید 

پول که نه شیراز خونه داریم اگه بدیمش رهن پولشو تهران بدیم واس رهن درامد هم ثابت داره شغل دولتیه ولی میگه نمیشه تهران با این حقوق زندگی خوبی داشت و ای حرفا که هزینه ها بالاس انگار میترسه 

پول که نه شیراز خونه داریم اگه بدیمش رهن پولشو تهران بدیم واس رهن درامد هم ثابت داره شغل دولتیه ولی ...

جيحون جاي خوبيه ولي خب شلوغه يكم

اگر فقط همسرتون كار ميكنن اولويت در انتخاب محله فاصله و مسير رفت و آمد ايشون باشه

جیحون خیلی شلوغ و داغونه. پارکینگ سخت پیدا میشه برای خونه های که پارکینگ ندارن ولی خب قیمتا هم متوسط ...

آره شلوغه چون یسال اونجا بودم میگم و الا شوهرم میگه من میخوام پونک زندگی کنم واس همین میگه با این درامد زندگی پونک نمیشه!!!

پول که نه شیراز خونه داریم اگه بدیمش رهن پولشو تهران بدیم واس رهن درامد هم ثابت داره شغل دولتیه ولی ...

واقعا هم ترس داره .من خودم میرم شهر دیگه واقعا بعضی چیزا دقیقا شبیه تهران اما هزینه رفت و آمد و خرید یه سری چیزا تهران ترسناکه.

اما خب وقتی درآمد ثابت داشته باشی ترسی نداره.ترس برای کسی که درآمدش متغییر باشه بیشتره