2777
2789
عنوان

😭من چمه

241 بازدید | 18 پست

تیر پری نشدم رفتم سنو فهمیدم کیست گرفتم الان قرص میخورم از چارشنبه قرص و گزاشتم کنار ولی پری نشدم .هر چیم اب میخورم از اون ور کمتر میاد بیرون داره جمع میشه تو بدنم تا ب حال اینجور نبودم

خدایا کمکم‌ کن❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازمایش هورمون بده کیستت دفع نشده باید هنو دارو بخوری

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

ایشالا تو این شک و تردیدها یهو میفهمی پای یه نی نی درمیان است.

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧
با کیست ۴ سانتی مگ میشه

کیستت از چه نوعهه آره اگه ساده باشه خیلیا با کیست باردار شدن تو بارداریشون خودش جذب شده

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 
کیستت از چه نوعهه آره اگه ساده باشه خیلیا با کیست باردار شدن تو بارداریشون خودش جذب شده

نمیدونم نوشت دارای سپتوم نازک دکتر هم گفت بود این سری پری شدی برو سنو خیر سرم من نشدم الان نمیدونم برم سنو نرم سنو

خدایا کمکم‌ کن❤
نمیدونم نوشت دارای سپتوم نازک دکتر هم گفت بود این سری پری شدی برو سنو خیر سرم من نشدم الان نمیدونم ب ...

یه بی بی چک بزار .اقدام داشتی‌

منفی بود برو سونو 

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم