2777
2789
موفق،بشی،الهی....ببین با سایت..زمان زود میره..دعابخون..اینستا..تل..وات..کتاب..غذا..اهنگ..مداحی،.لاک ...

ممنونم  عزیز♡هیچی ندارم جز سایت خوب ندادم میخوام باز بخونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کنکور انقد جدید بود سوالاش حس میکنم کتاب تستام ب درد سطل زباله میخورن...

دقیقن البته من خیلی نخونده بودم اما فارسی واااای حتی قرابت هاشم نمیشد زد 

الان دلم میخواد ی مشاور خوب بگیرم ترازم بیاد بالا درست با برنامه درس بخونم

دقیقن البته من خیلی نخونده بودم اما فارسی واااای حتی قرابت هاشم نمیشد زد  الان دلم میخواد ی مش ...

منم آزمایشی رفتم ولی من از تیر تا اسفند خونده بودم مباحثی ک نقطه قوتم بودم نمیشد جواب داد سخت نبود بیشتر غیر استاندارد و وقت گیر بود من برعکس مشاور داشتم امسال ...فقط میخوام منابعمو زیاد کنم درس بخونم تنهایی ولی الان  نمیدونم چیکار کنم..موفق باشی عزیزم

منم آزمایشی رفتم ولی من از تیر تا اسفند خونده بودم مباحثی ک نقطه قوتم بودم نمیشد جواب داد سخت نبود ب ...

ممنون.. تو هم همینطور

به نظرت مشاور خوبه؟ منم همش بهونم شده این سال پیش من کلاس میرفتم واقعا هم خوب بودن اما چون با برنامه درستی پیش نمیرفتم و مرور کافی نداشتم و خیلی نخوندمو خیلی از سوالا بخصوص تو شیمی را از دست دادم واقعا نمیدونم دیگه چیکار کنم گیج شدم ..کاش واقعا راه درست را پیدا کنم..