2777
2789
عنوان

دندان درد و بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 8115 بازدید | 60 پست
وای من تو با داریم همه اش درد دندون بودم یه شب کتیرا گذاشتم تا صبح زمین رو دندون گرفتم و گریه کردم ف ...

یا خدا من تنها چیزی که داشتم همین کتیرا بود میخواستم امتحان کنم 😅🤦

یا خدا من تنها چیزی که داشتم همین کتیرا بود میخواستم امتحان کنم 😅🤦

من دکتر یه قرص بهم داد دو روز خوردم الان چند ساله درد دندون نشدم بزار صبح بگردم ببینم پیداش میکنم اگه بخوری زود خوب میشه درد وچرکش

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دکتر یه قرص بهم داد دو روز خوردم الان چند ساله درد دندون نشدم بزار صبح بگردم ببینم پیداش میکنم اگ ...

عصب کشی نمی‌خواست اون دندونت عزیزم ؟؟؟ باشه ممنون میشم بگی هرچند شیر میدم 

عصب کشی نمی‌خواست اون دندونت عزیزم ؟؟؟ باشه ممنون میشم بگی هرچند شیر میدم 

اتفاقا منم بچه شیر میدادم دخترم تازه بدنیا اومده بود ولی دکتر گفت اون عفونتی که تو دندونت ضررش توی شیر برای بچه خیلی بیشتره

بله عصب کشی میخواست ولی چون آبسه بود دکتر گفت اول باید چرکش خوب بشه

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اتفاقا منم بچه شیر میدادم دخترم تازه بدنیا اومده بود ولی دکتر گفت اون عفونتی که تو دندونت ضررش توی ش ...

چه جالب الان عصبکشی نکردی و دردش رفته 

وای نترسون منو من ۲ ساله با همین دندون خراب شیر دادم به بچم تازه دوتا بودن یکیشو بزور درست کردم 😣😢😭😭😭😭 حالام باز دوتاشدن 

ای داد 😣وحشتناکه ۲ هفتس دارم آنتی بیوتیک میخورم بد نبود اوضاع همین که قطعش کردم شروع شد دردا بدتر ش ...

شاید اعتقاد نداشته باشی اما تک تک سلول های بدنم اعتقاد دارم ونتیجه دیدم

گلم برای خوب شدن وضع مالی هرشب بعد ازنماز مغرب  باوضو یک بار سوره واقعه رو بخون خدا انقدر بهت پول و..میده ک نمیدونی با پولات چ کارکنی  ومتوصل به خدا شو گلم

اگ شب نشد حتما روز بخون  عالیه

شاید اعتقاد نداشته باشی اما تک تک سلول های بدنم اعتقاد دارم ونتیجه دیدم گلم برای خوب شدن وضع مال ...

اتفاقا یه معلم داشتیم ایشون گفته بودن ۴۰ روز بخونین تا زن پولداری بشین منم بنظرم چندروزی خوندم ولی حتما ۴۰ نشده 

ینی شما الان دراون‌ شرایطید؟😁 ماشاالله خدا برکت بده 

میدونی به لطف خدا هییییچوقت معتل نموندیم و همیشه رسونده ولی تو این خرج دندون همیشه میمونیم 

چه جالب الان عصبکشی نکردی و دردش رفته  وای نترسون منو من ۲ ساله با همین دندون خراب شیر دادم به ...

نه نکردم الانم دیگه خیلی گرون شد اون موقع 400 تومن بود تو درمانگاه

الان 800 شده 

خب بخاطر اینکه چرکش زیاده وقتی میذاری دردت اول بیشتر میشه. بعدم باید چند شب بذاری که قشنگ چرمشو بکشه ...

عزیزم روش کایرا رو میگی؟تو اب خیس کنم

یا همینجور خشک بزارم

جایی دورتر از خودم ایستاده ام،به تماشای کسی که جای من زندگی میکند.                                                                   چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی  

ببین من باردارم دندونم ب حدی درد میکرد که ی شب فقط گریه میکردم و بخودم میپیچیدم فقط روغن حنظل عالیه. از طب سنتی بگیر دستورش نوشته

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
نه بشور با آب. بعد بذار بین لپ و دندونت تا صبح باشه. صبح بنداز دور .چند نوبت اینکارو بکن قشنگ عفونتو ...

ممنون عزیزم

جایی دورتر از خودم ایستاده ام،به تماشای کسی که جای من زندگی میکند.                                                                   چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی