نه طلا دارم بفروشم نه چیزی ازدندون درد دوساله اذیتم اونوقت اون خوب نشده یکی دیگه اضافه شد 😐😑 آخه چیکار کنم بااین درد 😢 عصب کشی ۷۵۰ تومنه آخه انصافه ای دندان پزشکان این قیمتا ؟؟؟تازه دکتر رفتم پانسمان بزاره که درد نکنه گفت انقد دیر اومدی دندون نابود شده نیاز به روکش داره اونم ۵۰۰ تومنه فک کنین ۳ ملیون من از کجا بیارم تو چشم هم هستن وگرنه میکشیدم ☹️
عزیزم برای درد دندونت که چرکی هست کتیرا بگیر چند شب تا صبح بذار بین دندونت و لپت.قشنگ عفونتو از دندون و لثه ات میکشه بیرون. همه شب حتما مسواک بزن. بیشتر هم با نمک دریا مسواک بزن. گاعی ی مقدار سرکه بریز تو دهنت بچرخون بریز بیرون. بذلی عفونت لثه خوبه. برای دندونات هم که میکی خرابه و روکش میخواد.روغن حنظل بگیر .ی دو قطره بریز رو نخ کتان یا ی تیکه از گاز استریل بذار تو حفره دندونت. باورت شاید نشه قشنگ عصب کشی میکنه .تو نت بزن پر کردن دندان با طب اسلامی قشنگ دستورش برات میاد ی راه خیلی کم هزینه. حتما انجام بده
اگه بیمه تامین اجتماعی هستی از بیمارستان تامین اجتماعی وقت دکتر دندون بگیر دیر بهت نوبت میدن ولی حتما ارزونتره البته نرفتم نمیدونم چجوریاست
من خودم بیمه تکمیلی هستم شوهرم میگه هزینه دندونپزشکی رو پوشش نمیده
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
عزیزم برای درد دندونت که چرکی هست کتیرا بگیر چند شب تا صبح بذار بین دندونت و لپت.قشنگ عفونتو از دندو ...
وای من تو با داریم همه اش درد دندون بودم یه شب کتیرا گذاشتم تا صبح زمین رو دندون گرفتم و گریه کردم فرداشم آبسه کرد و تب ولرز شدید اصلا یه وضعی شد
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
من فکر میکنم اون وزیر یا صنفی که آیت تعرفه های ناعادلانه را مینویسه جوری که حقوق دندان پزشک سر به فل ...
چرا داره ولی فعلا هزینه اونم ندارم 😑😑😑 شوهرم اینارو بدونه نوشتم طلاقم میده خخخ خودشم دوتا دندونش خرابه فک کن ۱.۵ ملیونم خرج اوناس کدومو درست کنیم کدوم بمونه حقوق این ورماه میدن ۱۰ روز بعد تمومه حتی الان پول پوشک بچه هم نیس گفتم از پوشک بگیرمش
وای من تو با داریم همه اش درد دندون بودم یه شب کتیرا گذاشتم تا صبح زمین رو دندون گرفتم و گریه کردم ف ...
خب بخاطر اینکه چرکش زیاده وقتی میذاری دردت اول بیشتر میشه. بعدم باید چند شب بذاری که قشنگ چرمشو بکشه. خداشاهده من از پونزده سالکی تا بیست سالگی چندین بار دندونم ورم میکرد از چرک جوری که تمامه چشمم مث زنبور گزیده ها ورم میکرد. دکتر منو بستریم میکرد.چند روز تو بیمارستان زیر سرم آنتی بیوتیک بودم تا ورکش بخوابه. دیکه فوبیا برام شدن بود دندون درد. تا اینکه ی بار رفتم عطاری خدا امواتشو بیامرزه ازش پرسیدم بهم گفت کتیرا بذار ینی خدارو هزاران بار شکر از اون موقع الان دوازده ساله حدودا که ی دونه آنتی بیوتیک بخاطر دندون درد نخوردمو تا درد میگی ه سریت کتیرا میذارم