2777
2789
عنوان

زایمان

116 بازدید | 14 پست

طبیعی یا سزارین کدومش بهتره 

من تحمل درد از وقتی که بینیمو عمل کردم گرگ شدم دیگ 

کدوم رو ترجیح میدین 

کی رفته ای ز دل که تمنا کنم تورا ؟کی بوده ای نهفته که پیدا کنم تورا ؟

گرگم باشی خواهر طبیعی پدرتو درد میاره ولی سزارین عالیه درد هر دوتاشو داشتم طبیعی میبردت تا فلک که فکر میکنی میخوایی بمیری دردی که تمام جونت داره نمیدونی چیکار کنی ولی وقتی بجه اومد راحت میشی سزارین دردش به اندازه طبیعی نیس شیاف میزاری آروم آروم میشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گرگم باشی خواهر طبیعی پدرتو درد میاره ولی سزارین عالیه درد هر دوتاشو داشتم طبیعی میبردت تا فلک که فک ...

طبیعی ینی بزارمش کنار ؟؟؟

من این فیلمای هالیوودی میدیدم میگفتم خب اگه مشکلی نبود طبیعی. همسرم میگفت نمی‌ذارم تو از بین میری جون نداری. بین 7و8 بودم که ‌‌حالم بد شد منو بردن اتاق طبیعی آخر شب بود یعنی مرده زندم اومد جلو چشمم. آخر دکترو صدا کردم گفتم بچم داره بیمار میشه جون مادرت منو ببر سزارین گه خوردم  الان میگم تو ایران فقط سزارین

طبیعی ینی بزارمش کنار ؟؟؟

هر کدوم باشه دردشو فراموش میکنی  اینو قول میدم من بچه اولم سزارین بود خیلی خوب بود فقط دردم همون دفعه اولی که بلند میشی یکم بده من بعد سه روز کارمو خودم میکردم ولی ۵ماهه قبل یه بچه مرده رو طبیعی اوردم وحشتناک بود واقعااا این ۲۵سال سنم یه طرف اون طبیعی اوردنم یه طرف 

دوست عزیزمن جفتشوطبیعی به دنیااوردم ولی  باکلی تفاوت بااینکه جفتش پسربود. اولی خیلی زرنگ.بودم وکلی پیاده رویی داشتم وزایمانم خیلی خیلی راحت سرهم 3 ساعت اونم خیلی دردکم 

دومی تنبل اصلاپیاده رویی نداشتم. زایمان افتضاح تواین سه ساعت دردداشتم ولی اون دنیا روجلو چشمم دیدم

زایمان طبیعی بسته به پیاده رویی داره

الهی تاکرم تودرمیان است ناامیدی حرام ❌❌❌❌❌❌❌❌
دوست عزیزمن جفتشوطبیعی به دنیااوردم ولی  باکلی تفاوت بااینکه جفتش پسربود. اولی خیلی زرنگ.بودم و ...

یعنی از چن ماهگی پیاده روی کنم ؟؟؟