2777
2789
عنوان

شاسی بلند

1053 بازدید | 15 پست
ب نظرتون MVM x33 بهتره یا لیفان x60 میشه کمکمون کنید، نظرتون چیه؟ اگه اطلاعاتی در این 2مورد ماشین دارین میشه بهم بگید... مرسی
کاش هیچوقت تو زندگی هیچکس هیچ کاشکی نباشه...
جفتشون آشغالن ایکس 60 که اصلا بدرد نمیخوره باز ایکس 33 فکر کنم یه ذره از 60 بهتره اما ماشین چینی جز ضرر چیزی نداره امکان نداره بخری و موقع فروش کلی توش ضرر نکنی
طلاااااهای دست دوم که با نووووو هیچ فرقی ندارن ...خودت بیا ببین میفهمی.با فقط گرمی 5 هزار تومن بیشتر از قیمت روز طلا.........http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1065440&PageNumber=1] [smiley]l/l_45.gif[/smiley]برای خرید زعفرون درجه 1 صادراتی بیا اینجا
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=782486 شماره تماس 09153622055 ......شماره ت ل گ ر ا م09153622055
X33 شنىدم خىلى بده حتى صفراش لىفانم همونه هردوتا چىنى هستن
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بودجه دارى 40دبگه بزار روش اکتىون بخر ىعنى عالىه محشر
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .
X33بهترین! ماشین هس نانی جون ما دو ساله خریدیم بینهایت راضی هستیم کیفشو بردیم الان هم بفروشیم 20تومن سود کردیم دو ساله هم میرونیم اینا که میگن بده از دهن یه عده مردم که اصلا چیزی بحالشون نیس شنیدن. چون چینی هس مردم فکر میکنن بده من که راضی هستم
عزیزم منم x33 دارم خیلی هم راضیم تا به حال هیچ مشکلی باهاش نداشتم واقعا اینایی که میگن خوب نیست اصلا خودشون داشتن و استفاده کردن ؟ نمیدونم چرا عادت شده فقط نظر بدن بدون هیچ اطلاعاتی من خودم شاسی بلند دوست داشتم با پولی هم که داشتم بهترین انتخاب رو کردم اصلا هم پشیمون نیستم
دوست عزیز رو شنیده ها یه لحظه هم وقت واسه قضاوت نذار.متاسفم واسه بعضی هااا.. منم لیفان X60 دارم واز شمال تا جنوب ایران هم باهاش گشتم آآآآآآخ نگفته.بخر که ضرر نمیکنی.ترجیح میدم پولم رو واسه 206 و سمند و کلا ماشینای ایرانی دور نریزم .206 هم داشتم با اینکه میگن ماشین خوبیه پدرم درومد تا تونستم بفروشمش.
اگر دربند در مانی درمانی!!...خخخخخخخخ...فامیل دور =))