2777
2789
عنوان

نوزاد

113 بازدید | 16 پست

کیا ازمایش ادرار ازبچه دختر گرفتن خیلی سخته چطور بگیرم

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سخت ترين كار دنياست، چند ماهشه؟

ده ماه

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
نمیدونم استارتر من هفته ۲۲ هستم الان کمرم درد میکنه نگزانم ،کمر درد نرماله ؟؟؟

بله نگران نباش 

کیسع مخصوص از داروخانه

نمیزاره 

میگم لازم نیس برم بیمارستان؟

نه تاحدیش نرماله اما اگه خیلی درد داری بری بهتره خیالتم راحت میشه من هرچیزیم میشد زودمیرفتم 

ازپسر ک خیلی راحته

ده ماه

اصلا بيمارستان نرو، بري بيمارستان يه سرنگ فرو ميكنن توي مثانه كه نمونه ادرارش رو بگيرن بچه خيلي اذيت ميشه

كيسه ادرار زياد كاري نمي كنه از بس سوراخش كوچيكه و معمولا ميريزه ازش بيرون

بچه معمولا سر صبح جيش ميكنه

حالا خودت بهتر ميدوني بين ساعت ٥/٥ تا ٧/٥ معمولا جيش ميكنن بچه ها

حواست باشه صبح زود بيدار شو قشنگ شير بده بهش

زير انداز پهن كن زيرش پوشكش رو باز بذار بشين بالا سرش با ظرف نمونه ادرار

تا ديدي داره جيش ميكنه ظرف رو بگير كه توي ظرف بريزه 

ما يه بساطي داشتيم با اين كيسه هاي نمونه ادرار آخرشم درست حسابي نميشد نمونه گرفت از بچه

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز