2777
2789

با چسب

کوله بار گناهانم بر دوشم سنگینی میکرد،ندا آمد بر در خانه ام بیا آنقدر در بکوب تا در برویت وا کنم.وقتی بر در خانه اش رسیدم هیچ در بسته ای ندیدم،هر چه بود باز بود.گفتم خدایا بر کدامین در بکوبم؟ ندا آمد: این را گفتم که بیایی،وگرنه من هیچ وقت درهای رحمتم را بروی تو نبسته بودم.کوله بارم بر زمین افتاد و پیشانیم بر خاک...مهربــــان خـــدایم دوســــتت دارمـــــ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش به شانسه به چطوری و اینا نیس ک مثلا بخوای محبت بیش از حد بکنی یا مثلا خودتو بگیری نمیدونم دعاو اینا بخدا تنها چیزی ک تو زندگیم دیدم فقط شانس بوده تو ازدواج و عشق و علاقه

بحث نکن سر هر مسئله ای..دیدی مخالفه سکوت کن و یه ووقت دیگه صحبت کن

احترام خانوادش مهمه..بدگویی نکن ازشون و طوری رفتار کنن انگار خانواده ی خودت هستن

صادق باشن جلوش به دوست و یا خانواده ات دروغ نگو دیگه باورت نمیکنه

پنهان کاری نکن

غذا برای همه اقایون مهمه

بدون مشورت با همدیگه هیچکارییی نکنید

فعلا اینارو اجرا کن😁

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...

تا قبل نی نی سایت من فک میکردم شوهرا خودشون جلب هستن. ولی از وقتی اومدم اینجا فهمیدم تنها چیزی ک نیستن همونه 

مث کش تنبونن، هرچی بیشتر میکشی با شدت بیشتری دور میشن

در تاریخ 9/9/99بزرگترین آرزوی زندگیم اتفاق افتاد💞💌🤲