2789
عنوان

اینستا

122 بازدید | 15 پست

سلام بچه هاخونه مادر شوهرم بودم انقدراصرارکردن اینستاوصل کنین شوهرمم وصل کردمن دارم دیوونه میشم اول پیج قبلشوآوردیه عالمه دختراومده بودن دایرکتش حالااونوپاک کرده یه جدیدنصب کرده ومن خیلی ناراحتم خودش میدونه من دوست دارم ولی این خاله هاانقدرگفتن تامجبورشدنصب کردحالادارم دیوونه میشم ازدستشون چیکارکنم

تازه میگن رفتین خونتون ماهواره هم نصب کنین خیلی خوبن هاولی اینکه هی تصمیم میگیرن واسم حرصم درمیاد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پاکش کن تا باز درگیرش نشده

چجوری بگم پاکش کنه ایناهی اصرارکردن خوبه عکساتونوبزارین الانم همش افتاده توش سرش توی گوشیه دلم میخوادخفشون کنم بااین پیشنهادشون گریه هم کردم وقتی دیدم دختراتوی پیجش بودن

اینکه واستون تصمیم میگیرن اشتباهه قبول 

ولی اینستا و ماهواره هم بد نیستنا... 

آدم خودش باید درک کنه که استفاده بد نکنه 

وگرنه خیلیم خوبن به نظرم 

اگه به شوهرت اعتماد داری با این چیزا اتفاقی نمیفته 

ولی اگه میدونی که سر و گوشش میجنبه بدون اینستا و ماهواره هم کارشو میکنه 

پاک کن تا بدبخت نشدی مجبورش کن 

یعنی بگم بهش پاکش کنه اونوقت چیکارکنم اخه نمیتونم بگم جواب این فضولاروچی بدم اونوقت میگن زنت عقب موندس من نمیدوونم چراسرک میکشن توی زندگی من خب دوست نداریم چرااصرارمیکنین اخع

چجوری بگم پاکش کنه ایناهی اصرارکردن خوبه عکساتونوبزارین الانم همش افتاده توش سرش توی گوشیه دلم میخوا ...

اگ شوهرت ادم بی جنبه ایه و میره پیج دخترا و خاله هاو... هرجور شده ب زبون بگیر پاک کنه اگرم ادم نرمالیه اشکال نداره داشته باشه ولی پیجشو شخصی کن

تا ابد دل من آلوچه میخواد
اگ شوهرت ادم بی جنبه ایه و میره پیج دخترا و خاله هاو... هرجور شده ب زبون بگیر پاک کنه اگرم ادم نرمال ...

چجوری پیجشوشخصی کنم به نظرت یه پیج رودوتایی داشته باشیم خوبه؟گفتم پیجمون مشترک باشه بعداوناگفتن وااامشترک چیه خیلی ضایع بودم ینی

یعنی بگم بهش پاکش کنه اونوقت چیکارکنم اخه نمیتونم بگم جواب این فضولاروچی بدم اونوقت میگن زنت عقب مون ...

بگو ما از اول زندگیمون قرار گذاشتیم اینترنت و ماهواره وارد زندگیمون نشه بعدشم گوربابای حرفاشون که تمومی نداره 

شوهرمن اینستاشو نصب کرد که خیانتاش برام رو شد 

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم
بگین بهم چیکارکنممم😭

اگه شوهرت از ایناس ک سروگوشش میجنبه ومیدونی جنبه نداره بهتر ک پاکش کنید منطقی صحبت کن باهاش

اگرم ک بهش اعتماد داری بی خیال شو

اینستا بد نیس ماها بلد نیستیم ازش درس استفاده کنیم 

شورشو درمیاریم نترس عزیزم 

خیلی هم گیر بخای بهش بدی لج میکنه باهات 

بهتر سر ی وقت خوب باهش صحبت کنی 

ی چیزیو همش تکرار کنی براش عادی میشه پس هی مثل بچه ها غر نزن ک زود پاکش کن مردا لج میکنن 

بگو ما از اول زندگیمون قرار گذاشتیم اینترنت و ماهواره وارد زندگیمون نشه بعدشم گوربابای حرفاشون که تم ...

میترسم ازم بگیرنش ازوقتی وصل کرده حس میکنم یکی میخوادازم بگیرتش نمیدونم خساسیت زیادی دارم یانه نمیخوام حساسیت زیادی هم ازطرفی نشون بدم ولی دلم پرازغصه شده ماهواره عمرابزارم وصل کنه خوشم نمیاد

اگه شوهرت از ایناس ک سروگوشش میجنبه ومیدونی جنبه نداره بهتر ک پاکش کنید منطقی صحبت کن باهاش اگرم ک ...

اولای عقدمون سروجوشش میجنبیدبعداین اعتمادبه نفسش خیلی بالاس ازهمینش میترسم اگرببینم یک هفته بجذره وجنبه نداره میکم پاکش کنه فعلاکه باهم حرف زدیم قرارشدکه پیجشودوتایی باهم داشته باشیم میگم نکنه اینکارمم اشتباه باشه ویواشکی کاری کنه انقدرفکروخیال کردم دارم دیوونه میشم خدالعنت کنه اینایی روکه دخالت میکنن توی زندگی جووناداشتیم راحت زندگیمونومیکردیما

اولای عقدمون سروجوشش میجنبیدبعداین اعتمادبه نفسش خیلی بالاس ازهمینش میترسم اگرببینم یک هفته بجذره وج ...

الهی عزیزم

خوب کاری کردی پیج ددتایی بهتر 

تو هم اعتماد بنفستو ببر بالا کم نیار پبشش