2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 2100 بازدید | 146 پست
جلو خودشون خیلی بی تفاوتم، یە بار دعوا راە انداختم، الان دیگ جلو خودمم جرات ندارن چیزی بگن، ولی غیر ...

ایییقد بدم میاد میررن جادو و اینا میگیرن اووف

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
کلا با خلقت من مشکل داره🤣🤣🤣 شوهرشم خاله زنک کرده میشینه غیبت منو می‌کنه ،مونا احترام نمی‌ذاره و ...

خدا شفا بده😄😄

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باور کن رابطه دوتا داداش به خاطر عقده های اون خراب شده تو مراسم ها منو میبینن که خیلی به خودم رسیدم ...

چقد قشنگ میگه ک من حسودم😁😁

ایییقد بدم میاد میررن جادو و اینا میگیرن اووف

ولی بخدا تاثیر دارە، من بە هیچی اعتقاد نداشتم ولی داشت زندگیمون از هم میپاشید بدون هیییچ دلیل منطقی هیچ

تا فهمیدم همش غذا ک میارە اون مدت مهربون شدە بود

آبکی بودن غذاها، قطعش کردم دیگ شوهرم اصلا عصبانی نشد ازون ببعد

بیکار کە میشوم برای بغض هایم غروب میبافم
ولی بخدا تاثیر دارە، من بە هیچی اعتقاد نداشتم ولی داشت زندگیمون از هم میپاشید بدون هیییچ دلیل منطقی ...

اره منم شنیدم تاثیر داره 

ولی خیلی بی انصافیه😠

اره منم شنیدم تاثیر داره  ولی خیلی بی انصافیه😠

خدا  کە میگن جای حق نشستە، و میبینە

کارای منو دیدە کارای اوناروهم

کاش بهشون برگردونە، کارای منم بە من برگردونە

الهی خوشی نبینن، الهی هرچی واسە من خواست سر دختراش بیاد

الهی انقد غصە داشتە باشن اسم منو ازیادشون برە

بیکار کە میشوم برای بغض هایم غروب میبافم
وای وای ببینین توروخدااااا

#😂😂😂😂

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊
خدا  کە میگن جای حق نشستە، و میبینە کارای منو دیدە کارای اوناروهم کاش بهشون برگردونە، کارای م ...

آخی الهیی

چقد زجر کشیدی ک ایییقد دلت پره 

عجب دید موشکافانه ای😅😅😅

اخه ما ایرانی ها معمولا اهل تعریف و تمجیدیم.مثلا میری عروسی میگن لباست قشنگه شاید لباس طرف مقابل خیلی هم زشت باشه هم همیشه میگی برای تو هم خوشگله🤣🤣🤣