2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 2100 بازدید | 146 پست
خخخخخ جدی؟😮☹ حالا راستشو بگو چیکارش کردی بدبختو؟ 😂🌹

والا هیچی، ب شوهرم گفتم، گف منظورش تو نبودە، گفتم ارە منظورش عروسای دیگش بودە لابد... 

بە خودش نگفتم بخاطر همسایمون ک ناراحت نشە

چون اینجا غریبم و فقط اونا هوامو دارن

یە هفتە هم تنها باشم مادرشوهرم انگار نە انگار تو یە ساحتمون هم هستیم

بیکار کە میشوم برای بغض هایم غروب میبافم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی میگم برای خانواده ما طبیعی نیست جاری من به همسرم در مورد زیبایی من بگه. اگر بخواد بگه به خودم م ...

اهاا اونجوری

ن خانوادشون کلا باهم راحتن

مثلا حتی شوهرم وقتی تو یه خونه نشستیم جا نیست و فقط کنار برادر شوهرم ی جای کوچیکه بم میگه اونجا بشین😄😄😄البته من نمیشینم 

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
ملا لغتی نباشیم

بچه که زدن نداره😥

والا.... با این نوناشون🤨به نی نی یار قول دادم اگه عصبانی شدم فقط تودلم فحش بدم؛ دل جونم ولی بلندگو قورت داده انگار🤭😆فازت چیه میگی مخالف نظرمی ریپلای نکن؟!🤔سلطااااان تو نظرت رو بگی، ما حرفمون رو قورت بدیم؟؟😏هرکی میگه طرز پوشش و حرف زدن و کوفت و زهر مار هرکسی به خودش مربوطه خر🐴 است...( دلم میخواد؛ به خودم مربوطه😎)
شوهرت درجوابش چی گفته بود چندسالشونه شوهرت وجاریت

شوهرم گفته بود اره دیگه خانم خودمه و من خوش سلیقم

شوهرم سی.جاریم سی و هشت فک کنم باشه

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

چقدر خوب جاریت انقدر خوبه حتما خواسته تو رو پیش شوهرت عزیزتر کنه فرهنگ هر خانواده ایی یک جوره اینکه اس داده دلیل نمیشه آدم بدی باشه بنظرم چون خودش زنه میدونه چقدر ی زنه کیف میکنه یکی ب شوهرش بگه چه زنت خوب و زیباست،اونم خواسته این لطف در حق تو بکنه

در زندگی غصه از دست دادن هیچ چیز را نخورید،چون وقتی یک 🌳درخت برگی را از دست میدهد🌿برگی دیگر از قبل آماده جایگزین شدن است🍀به نظمی که خداوند در عالم برقرار کرده اعتماد کن او برای تو بهترین ها را برای تو کنار گذاشته مهربانتر از پدر و مادر دوستت دارم کمکم کن💐❤🧚‍♀️
من میشم جای دختر جاری هام . یکی از جاری هام ۴۳سالشه،یکی دیگش۳۸ یکی دیگش ۳۰

مگه چن سالته ک  جاریت سی داره میشه جای بچش😀😀

خودت خوبی اونا هم خوبن. حالا اگر یه خانمه دیگه جای شما بود تاپیک زده بود بیاید ببینید جاری بد جنسه ب ...

وااای کامنتا رو میبینم واقعا هم همینجوره ک شما میگی😂😂

اهاا اونجوری ن خانوادشون کلا باهم راحتن مثلا حتی شوهرم وقتی تو یه خونه نشستیم جا نیست و فقط کنار ب ...

آره دیگه هر خانواده ای یه مدلی هست. مهم اینه در چهار چوب همون خانواده طبیعی باشه. انشالله همیشه همینطور با جاریت خوب باشی. فقط هر چقدر هم با هم خوب هستید مسائل خصوصی با همسرت و کلا راز بهش نگو. به هیچ کس نگو به خانواده همسر اصلا نگو. 

چ لزومی داره ادم با بردارشوهرش اصن پیام بده  من خودم درحد سلام علیکم با این سنش کمه انتظار دار ...

منم با برادر شوهرام چت نمیکنم ولی شوهرم خودش کلا رفتارش جوریه ک همه باش راحتن 😉