2777
2789
هیچی بخدا من سر پسرم تهران رفتم ی بیمارستان هم خصوصی بود هم زایشگاه ولی راضی نبودم، فقط ی چیزشو به ...

وااای هیچی بدتر از زدن سوند نیست.منم میترسیدم

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب میگفتی بعد این که بی حس شدی سوند وصل کنن 

خدا خیرت بده خواهری،  دلت خوشه، الکی ی خانومه اومد ژیلت رو چند بار کشید روی شکمم ک مثلا موهاشو تمیز کنه، درحالی ک خودم تو خونه تمیز کرده بودم همه جامو

بعد از سوال جواب های پرستارا دونه ب دونه رد شدم باید ب همه جواب میدادم ک چرا طبیعی نخاستم 

سز خاستم   اونم با قیافه میگفتن بیا برو😑😑😑

دیگه آخر سر هم سوند رو زد فرستاد اتاق عمل 

واقعا اگه بگی بعد از بی حسی میزنن؟

هیچی بخدا من سر پسرم تهران رفتم ی بیمارستان هم خصوصی بود هم زایشگاه ولی راضی نبودم، فقط ی چیزشو به ...

الهی ک بمیره من رو سوند شنیده بودم بده ولی وقتی برا خودم زدن خوب بود 

دوس نداشتم درش بیارن🤣🤣

99/9/9 نمیدونم چیه دیدم همه گذاشتن منم گذاشتم 😎😎😎
الهی ک بمیره من رو سوند شنیده بودم بده ولی وقتی برا خودم زدن خوب بود  دوس نداشتم درش بیارن🤣🤣

خیلی خوش شانس بودی گلم

ب خدا برای بچه ی دوم تازه میخوام اقدام کنم استرس سوند رو دارم، باور میکنی؟

شاید بگی دیوونه ام

خیلی خوش شانس بودی گلم ب خدا برای بچه ی دوم تازه میخوام اقدام کنم استرس سوند رو دارم، باور میکنی؟ ...

اون پرستارت بد بوده

وگرنه من تو بارداری چند بار هی مشکوک ب زایمان بودم و هی بهم سوند زدن

فقط یک بارش درد گرفت اونم چون رفته بودم بیمارستانه دولتی اون انترن ها اومدن زدن نه بخاطر اینکه باهام باشه هااا نههههه بخاطر ازمایش کشت ادرار .هر چی گفتم خودم میرم دشویی نمونه میدم قبول نکردن فرتی فرو کردن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭کوفت بخورن

99/9/9 نمیدونم چیه دیدم همه گذاشتن منم گذاشتم 😎😎😎
آره راست میگی از پرستار شانس نداشتم اصلا خدا ذلیل کنه پرستارها بد رو

😐😐 عزیزم ما مجبوریم کارمونو انجام بدیم

بعدشم همیشه وقتی یه جسم خارجی داخل بدن میکنی ممکنه درد داشته باشه ممکنه حس بد بهت بده،مثل امپول زدن،مثل معاینه دکتر زنان که اسپوکلوم میبره داخل واژن،مثل گاواژ و غیره....سوند هم همینطور،درسته درد داره و ناخوشاینده ولی دستور سوند رو پزشک میده و پرستار سرخود وصل نمیکنه....پس حتما لازم بوده یا صلاح دید پزشک بوده.

اینم قبول دارم یه سریا ناشیانه سوند میزنن ولی خب پرستار هر چقدر هم وارد باشه بازم درد و سوزش داره عزیزم

😐😐 عزیزم ما مجبوریم کارمونو انجام بدیم بعدشم همیشه وقتی یه جسم خارجی داخل بدن میکنی ممکنه درد داش ...

گلم حرفت متینه ،ولی دیگه تا این حد ناشیانه، 

اگه دروغ بگم صاحب محرم جوابمو بده ، اصلا ی وضعی زد ب خدا قسم بچه پرید تو شکمم، حلالش نمیکنم ، قصد جسارت ندارم ولی من پرستار خوش اخلاق خیلییئییی ب ندرت دیدم، 

حالا همین پرستاره قبل از سوند گوشی رو گزاشت تو گوشم ک صدای قلب بچه رو بشنوم 

صدای ضربان رو شنیدم خندیدم

بهم گفت چرا میخندی؟۰😠😠😠😐😐🤨🤨🤨

خدا وکیلی شما خودت و بزار جای من.

خب بچه ی اولم بود ذوق داشتم

خدا ازش نگزره    نمیگزرم

من آستانه ی تحملم بالاست ، ولی این دیگه ....

گلم حرفت متینه ،ولی دیگه تا این حد ناشیانه،  اگه دروغ بگم صاحب محرم جوابمو بده ، اصلا ی وضعی ز ...

درسته عزیزم،متاسفانه تو هر شغلی همه جور ادم پیدا میشه با هر اخلاق و هر رفتاری...کار ما جوریه که باید همیشههههه خوش برخورد باشیم چون مریض خودش درد داره به اندازه کافی،ادم وقتی مریض میشه دل نازکم میشه.

اون پرستار هم متاسفانه باشما بد برخورد کرده، و باید تو سوند زدن مراعاتتون رو میکرد🤦‍♀️

کار بدش رو توجیه نمیکنم ولی الزاما همه یک جور نیستن...نمیدونم چرا انقدر مردم پرستارا رو به چشم بد میبینن

درسته عزیزم،متاسفانه تو هر شغلی همه جور ادم پیدا میشه با هر اخلاق و هر رفتاری...کار ما جوریه که باید ...

نوشتم ک قصد جسارت ندارم ، ولی خیلی از پرستارها 

بداخلاق هستند، فقط شیفت شب پرستار م خانوم و خوش اخلاق  بود، آدم از حق نگزره 

با اون خانومی ک منو با مهربونی برو دسشویی شرتم رو پام کرد و.... خیلییئییی تمیز و مهربون

خدا خیرش،بده

تو ریکاوری هم خوش اخلاق نبودن، 

گلم حرفت متینه ،ولی دیگه تا این حد ناشیانه،  اگه دروغ بگم صاحب محرم جوابمو بده ، اصلا ی وضعی ز ...

و اینکه تو سوند زدن بخاطر اینکه بیمار خودشو سفت نگه میداره سوند به سختی رد میشه و همین درد اوره...درست مثل معاینه دکتر زنان.

باید خودتو شل کنی تا مجرا منقبض نشه

و اینکه تو سوند زدن بخاطر اینکه بیمار خودشو سفت نگه میداره سوند به سختی رد میشه و همین درد اوره...در ...

اصلا استرس منو میگیره بهش فکر میکنم.

شما ک پرستاری میپرسم اگه آدم ب دکترش بگه بعد از بیهوشی سوند رو میزنه؟