خداوکیلی۱۰۰ تومن میدم ولی اینطوری یدونه یدونه سوال نپرسین😐😐یکی یکی میپرسین نزدیک ۲۰ تا میپرسین .همشونو جمع کنین یه جا یهو بپرسین😂😂😊😊😊حسم ناکار شد 😂😂😂سپاس گرازم
قربونت برم عزیزم، همسر بیچاره م چکار کنه، چقدر این خانم بدجنس هست، چرا عکسها رو نمی فرسته اخه، عکسها از کار خود شوهرم هست، خیلی بشون احتیاج داره، چکار کنم، من خیلی صلوات نذر کردم که بفرسته عکسها رو
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره دوست داره نه اهل خیانت نیس.باید با اخلاقش کنار بیای زیاد لج نکن درس میشه
من کی حامله میشوم و جنسیت چیست.
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️