2777
2789
عنوان

رنگ مو تقلبی😭

207 بازدید | 12 پست

دختر دایی ام لوازم آرایشی فروشی داره رفتم گفتم یه رنگ مو بده واسه ریشه گیری میخوام خریدم به مو هام زدم هیچی نشد یکم از مو های ابروم ریخته🤕 میترسم ریزش مو پیدا کنم کمک😭😢

ببخشید تو سیکل ماهانه نبودی ؟ 

میگن مو رنگ نمیگیره

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الکیه  هیچ مبنا و پایه علمی نداره

واقعا !؟ منم در حد حرف شنیدم

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
اممم اره عزیزم

عععع ! پس همونه شاید 

عاشفخسته ، پس شاید درست باشه اون حرف !

بخاطر پریود بوده اصلا تو این دوران رنگ نذار 

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.