2777
2789
عنوان

بیاید نظر بدید

314 بازدید | 34 پست

بعد ۷ سال پیام داده ما ب درد هم نمیخوریم😏

دیروز بهم گفت از خونه برم

منم اومدم بیرون رفتم انقلاب دو تا گرفتم اومدم خونه مامانم ساعت ۹/۵

نمیتونم بهشون بگم دعوا کردم چون خیلی ناراحت میشن گفتم رفته خونه مامانش

منم براش نوشتم عمر تو پس ب پای من نسوزون بعدم نوشتم هر وقت خواستی ب من زنگ بزنی واتس آپتو چک کن  pm بخون 

من کلی فداکاری کردم از خود گذشتگی کردم اخرشم من بده ام من کسی ام ک ب دردش نمیخورم

بنظرتون چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

زیر سرش بلند نشده🙄

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
نه اتفاقا سر مزخرفترین چیز ممکن سر شام 

بهانه گرفته احتمالا

مردا اینجوری ان یه چیزی که مثلا یه هفته پیش اتفاق افتاده باشه اون موقع رد میشن ازش بعد یهو یک ماه بعد سر اون دعوا را میندازن

نمیدونم چند وقته تغییر کرده

باید باهاش حرف بزنی ببینی حرف حسابش چیه بعد چند سال زندگی باید دلیل محکمی داشته باشه

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
بهانه گرفته احتمالا مردا اینجوری ان یه چیزی که مثلا یه هفته پیش اتفاق افتاده باشه اون موقع رد میشن ...

نمیدونم 

دیدی دل آدم می شکنه میگی دیگه دلم باهاش نیست منم الان همینم

ولی نمیدونم چجوری ب خانوادم بگم

نمیدونم  دیدی دل آدم می شکنه میگی دیگه دلم باهاش نیست منم الان همینم ولی نمیدونم چجوری ب خانو ...

آنقدر زود تصمیم نگیر چیزی ام به خانوادت نگو 

بگو تصمیم گرفتیم چندروز تنها باشیم مسئله ی خاصی نیست. 

اصلا چیزی نگو 

شاید خودش بهت زنگ بزنه. اگه مشکل جدی ای بینتون نبوده احتمالا خودش برمیگرده فقط نکتش اینه که شما اصلا بهش پیام ندی و زنگ نزنی تا نبودت و حس کنه

باید باهاش حرف بزنی ببینی حرف حسابش چیه بعد چند سال زندگی باید دلیل محکمی داشته باشه

دلش هم یه کد بانو کامل میخواد هم کسی ک کار کنه هم تر تمیز باشه هم باهاش همه جا بره هم خورشت قرمش همیشه به راه باشه کل رندگیشم برق بزنه 

اونم فقط بشینه  tvنگاه کنه هی بگه اب بیار میوه بیار

خب ادمم دیگه منم از ۷ک بیدار میشم میرم سرکار با ۱۰۰ نفر سر کله میزنم بعد ۳ ساعت با آقا عصرها می ریم دنبال کاراش  انتظار داره شبم بعد شام براش کولاک کنم

کلا آدما خودخواهن

دلش هم یه کد بانو کامل میخواد هم کسی ک کار کنه هم تر تمیز باشه هم باهاش همه جا بره هم خورشت قرمش همی ...

تو الان میری سر کار تو دخل و خرج خونه کمکش میکنی مشخصه که خیلی از انتظارایی که از زن خونه دار داره نباید ازت داشته باشه