2777
2789
عنوان

تاخیر پریودی

80 بازدید | 10 پست

دیروز موعدم بود هنوز نشدم.این ماه اقدامم داشتم تاریخ 17 .تا دیروز بی بی چک گذاشتم منفی بود.تنگی نفس دارم چند روزه . سینه هامم سفت شدن.علائم پریودی هم ندارم غیر از این علائمی که گفتم.نمیدونم مشکلم چیه خودم میگم باردار نیستم.چیکار کنم به نظرتون.

هيچي صبر كن يه هفته اگه نشدي بعد بيبي چك بزن دو سه تا اگه مثبت بيشتر ازمنفي شد برو از بده

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه قبل این بی بی هام 2 یا 3 روز مونده مثبت میشد

موعدت چند روزه ست؟؟؟ بعضي بيبي چك ها هفت روز بعد نزديكي يني هفت روز بعد لقاح نشون ميده و بعدش ديگه نشون نميده تااااا وقتي لانه گزيني انجام بشه

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋

الانم اگه بيبي زدي منفي بوده شايد بخاطر اينه كه لقاحت دير بوده من سه روز از موعدم رد شده فك كنم هنوز لانه گزيني انجام نشده علائم حاملگي دارم تاخير دارم ولي فقط ديروز بيبي چكم مثبت شد و بتا منفي به نظرم هنوز لانه گزيني انجام نشده

الانم اگه بيبي زدي منفي بوده شايد بخاطر اينه كه لقاحت دير بوده من سه روز از موعدم رد شده فك كنم هنوز ...

آخه لانه گزینی که بیشتر از 12 روز بعد از تخمک گذاری امکان داره.

هر ماه سی ام  میشم

خب هنوز زوده بيبي چك نشون نميده عزيزم بايد بزاري يه هفته ديگه بزني

آخه لانه گزینی که بیشتر از 12 روز بعد از تخمک گذاری امکان داره.

خب ١٢روز تا ١٤ روز بعد لقاح لانه گزيني ميشه ولي لقاح ممكنه تا ٥ روز هم بعد نزديكي انجام بشه