2777
2789
عنوان

خدا خیلی مهربونه

254 بازدید | 21 پست

ب محض اینکه نا امید میشم یا بیخیال حاجتم میشم، هر جور شده یه تلنگر میزنه و یادم میندازه که نزدیکه رسیدن... 

خدا خیلی دوسمون داره ... بی نهایت 

کاش میتونستم یک هزارمش دوسش داشته باشم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉

عه خوش به حالت .خداخیلی دوست داره حتما

خدایا ب حق همین ماه عزیز ناامیدم نکن خدایا من تا لحظه ی اخر بهت امید دارم ‌.به کرمت به بزرگیت به مهربونیت ایمان دارم .یا حسین  یا کشتی نجات عالم دست منم بگیر آقا .یا علمدار کربلا یا باب الحوائج ناامیدم نکن .یا علی اصغر  با دستای کوچولوت گره ی زندگی من و باز کن😪.اللهم اُنشدک بدم المظلوم ....      دوستان توسل کنید به ائمه خیلی مشکل گشاهستن و بزرگوارخدا جوووووووونم شکرت .خیلی مهربونی 😘😘اون حاجتمم میدی😢خودت میدونی چه حالی دارم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه خوش به حالت .خداخیلی دوست داره حتما

هممونو دوست داره

اونم بی نهایت

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉
منم عاشقشم کاش صدای منم بشنوه😔😔😔

میشنوه مطمئن باش

هممونو دوست داره اونم بی نهایت

بله میدونم ‌ 😔

خدایا ب حق همین ماه عزیز ناامیدم نکن خدایا من تا لحظه ی اخر بهت امید دارم ‌.به کرمت به بزرگیت به مهربونیت ایمان دارم .یا حسین  یا کشتی نجات عالم دست منم بگیر آقا .یا علمدار کربلا یا باب الحوائج ناامیدم نکن .یا علی اصغر  با دستای کوچولوت گره ی زندگی من و باز کن😪.اللهم اُنشدک بدم المظلوم ....      دوستان توسل کنید به ائمه خیلی مشکل گشاهستن و بزرگوارخدا جوووووووونم شکرت .خیلی مهربونی 😘😘اون حاجتمم میدی😢خودت میدونی چه حالی دارم😭
منکه امروز حسابی باهاش دعوا کردم    

منم دیروز 🙈

من الان خیلی دلم گرفته خیلی از حاجتم دور شدم چرا یه تلنگرم به من نمیزنه دارم از غصه دق میکنم   ...

شاید همین تاپیک من یه تلنگر بوده

شاید خواسته بهت بگه هواتو دارم

حواسم هست بهت

منم دیروز 🙈

ولی معلومه هنوز امیدتو از دست ندادی خوبه ولی من دیگه برام مهم نیست اونهمه ادعا میکنه دیدین یکی حاجت داره تا به زبون نیاورده حاجتشو رفع کنین چرا خودش به گفته هاش عمل نمیکنه  چقد حس بدی دارم

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
خیلی مهربونه،من بارها و بارها مهربونیاشو دیدم، اسم کاربریتون،یه حس خوب بهم داد

خیییییلی

خداروشکر 😍😍😍😍

ولی معلومه هنوز امیدتو از دست ندادی خوبه ولی من دیگه برام مهم نیست اونهمه ادعا میکنه دیدین یکی حاجت ...

امضات ،

انشاءالله خدا کمکت کنه.بیخیالش شو و به خدا بسپارش کلا ازش دل بکن.خدا کمکت میکنه مطمئن باش

ولی معلومه هنوز امیدتو از دست ندادی خوبه ولی من دیگه برام مهم نیست اونهمه ادعا میکنه دیدین یکی حاجت ...

من دیروز دعوا کردم باهاش و تا امروز قهر بودم

امروز هم دوباره دعوا کردم 

ولی خیلی مهربون تر از این حرفاست

امید نداشته باشیم به خدا ب کی داشته باشیم

حداقل خیالم راحته رو حرفش هست