2777
2789
عنوان

لطفا بیاین

48 بازدید | 7 پست

شاید با این حرفا کاربریمو بترکونن پس حلالم کنین 😅.....آخه خدایی این حدیثارو از کجا میآرین ...آخه پیامبر گفته با زنی که از مرد دیگه بچه داشته و حالا به هر مشکلی نشده باهم بمونن و جدا شدن ازدواج نکنین؟کی همچین چیزی رو گفته ...تورو خدا بیخیال شین ...نمیخواد شما امر به معروف کنین 

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی همچین چیزی گفته

تو یه تاپیکی خوندم نوشته نهی شده 😐توضیحم نداد قفل کرد

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
اینایی که قفل میکنن یه زری میزنن طاقت انتقاد و نظرات بقیه روهم ندارن خوب بمون جوابتو بگیر

همینو بگو ..زود قفل کرد ا..دید مردم نسبت به دین خراب میکنن

سلام مهربان

ببخشید که اینقدر گرفتاری داشتم که

نتوانستم به جهت مهربانی های حضرت عالی

و لطفی که به فرزندم داشتید رسما  زودتر از این سپاسگزاری کنم  به هر حال بابت اینکه

دوستان مهربانی چون شما دارم از خداوند

سپاسگزاری میکنم

درود برشما و در سایه الطاف حق

قسمتتان ماندگاری و سلامتی  و شادی  و برکت و روزی حلال باشد

https://harfeto.timefriend.net/16297043150045
سلام مهربان ببخشید که اینقدر گرفتاری داشتم که  نتوانستم به جهت مهربانی های حضرت عالی و لط ...

ممنون ازشما ....کانون خانوادتون همیشه گرم بمونه🌷🌷🌷