2777
2789
عنوان

بارداری

119 بازدید | 13 پست

دوستان کسایی که باردار نمیشن جمع بشین میخوام ی راهکار بهتون بدم من انرژی کیهانی کار کردم میخواستم انرژی بدم و ی فایل بدم گوش کنن 

خدایا شکرت که هر ثانیه و هر لحظه در فرکانس مثبت قرار دارم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بگو چی هست

Kundalini92 

این ای دی تلگراممه 

هر کی خواست پی ام بذاره. دو ماه انرژی میفرستم ک باید بگم چجوری دریافت کنن و ی فایل هم هست میدم گوش میکنن برای تعادل هورمون و بارداری خوبه باید گوش کنن 

سلام موجودات ارگانیک جذب نکنیم یه وقت؟ ممنونم ازت 

نه گلم گفتم که انرژی کیهانی تو انرژی کیهانی فقط فرشته ها حضور دارن اصلا هیچ موجود آلوده ای نیست انرژی کیهانی ب متعادل شدن چاکراها کمک میکنه چاکرا متعادل و سالم باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد خودم پریودم نمیشدم با همین انرژی کیهانی شفا یافتم هدفمم اینه ب چن نفر کمک کنم بلکه بقیه هم شفا یافتن و کاملا هم رایگان این کارو انجام میدم در راه  رضای خدا وگرنه بقیه جاها کلی هزینه میگیرن بابت این کار و میتونم تضمین و قسم بخورم ک این انرژی کاملا سالم و رایگانه  همین😊

نه گلم گفتم که انرژی کیهانی تو انرژی کیهانی فقط فرشته ها حضور دارن اصلا هیچ موجود آلوده ای نیست انرژ ...

خدا حفظت کنه ممنونم از محبتت خدا تو رو برای من و حاجت خودم و همسرم رسوند. ان شاالله به حق صاحب این ماه خداوند مهربان خوشبخت و عاقبت بخیرت کنه

آه خوشم و دعای من تا اخر عمرم همراهته به خدا

یا من هو به کل مکان
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز