2789
عنوان

جوش پیشانی

49518 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها من اصلا رو صورتم جوش نمیزنم ولی پیشونیم جوش زیر پوستی میزنه که میخاره یکم و بعضی هاش ملتهب میشه حالا میخوام برای اولین بار از ژل شست و شوی فیس دوکس استفاده کنم ...میشه نظر بدین واقعا الان نیاز دارم 

منم دقیقا همین مشکل رو دارم گفتم شاید از چربی کبده رفتم آزمایش دادم ولی چربی کبد نداشتم الان میخام برم حجامت کنم شاید نتیجه گرفتم و اینا هم رفتن

در گریختن رستگاری نیست ! بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند …
منم دقیقا همین مشکل رو دارم گفتم شاید از چربی کبده رفتم آزمایش دادم ولی چربی کبد نداشتم الان میخام ب ...

من اصلا جای دیگم جوش ندارم یعنی صافه صافه ولی پیشونیم میپاشه هر کا ی ام میکنم نمیره ....یه پوشتی دیدم که توش نوشته اینا جوش های قارچی هستند ....مال توام میخاره یکم ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم صورتم صافه اما جوشاي زير پوستي دارم كه با لمس كردن حس ميشه و تو يه زاويه از نور فقط معلومه،نميدونم چيكاركنم،خيلي هم رسيدگي ميكنم ازمايشم دادم خوب بودم

اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم
من اصلا جای دیگم جوش ندارم یعنی صافه صافه ولی پیشونیم میپاشه هر کا ی ام میکنم نمیره ....یه پوشتی دید ...

نه من خارش ندارن فقط گاهی وقتا جوش های نیمه ملتهب میزنم( اون سفیدای زیر پوستی هم خو کلا ثابت ان) 

در گریختن رستگاری نیست ! بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند …
منم صورتم صافه اما جوشاي زير پوستي دارم كه با لمس كردن حس ميشه و تو يه زاويه از نور فقط معلومه،نميدو ...

اره مال منم همینطوره اونم فقط پیشونی جالب اینجاس که اصلا من دوران بلوغم جوش نمیزدم 

چکار کردی به منم میگی..پیشونی م‌پر جوش های ریز شده که چرکی هم‌نیستن

رفتم دکتر قرص سفالکسین داد خوردم یه مدت 

بعد یه کرم تترتینوئین داد به یه هیدروکرتیزون 

اول ترتینوئین میزنی رو جوش (فقط خود جوش )اونم شب موقع خواب چون نور یا نور لامپ نباید بهش بخوره کامل خشک میکنه جوشو بعدش فرداش با فیس واش میشوری و پماد هیدروکرتیزون میزنی 

چون ترتینوئین لایه بردارم هست نمیزاره جای جوش بمونه  و یکم پوست قرمز میشه که هیدروکرتیزون این قرمزی و میکشه