2777
2789
عنوان

نی نی یار ۵ واقعا ک

282 بازدید | 27 پست

یماه گذشته کاربری من هنو ازاد نشده تماس با ماهم پیام دادم چن بار 😒خودت ازادش کن دیگ 

کش_تومبون 

حداقل اگ کاری کرده بودمم خوب بود واس گناه نکرده اخه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم کاری نکردم الکی قطع شدم چند روزه دارم میگم تو تل و تماس با ما هم پیغام گذاشتم ایمیل دادم هنوز وصل نشدم

ی وقتایی هم  ادب   حکم میکنه     فحش     بدی.. ب بعضیا باس گفت درسته ادعات مثه    دلار  بالا میره اما شعورت مثه     ریال     پایینه....پروفم  خودمم کپی ممنوع😊

واااااا چراااااا 😶

من میدونم که خدا خیلی مهربونه میدونم که خدا یروز یه نعمت بزرگ در برابر صبر هامون میده و مطمنم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم به لطف خدا  خواهد افتاد😍❤  ...اسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ...محرم شروع و شد من در خانه چرا .. حسین جانم ....به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگنه؟ ..به خونه برگردیم .خونه بین الرحمینه مگنه؟ ..منه ویرونه اربعین میرسم خونه ....بده سامونم اربعین خونه میمونم🖤🖤🖤
جانا سخن از زبان ما میگویی تازه خصوصیشم جواب نمیده ده بار تماس با ما پیام دادم @نی_نی_یار_5 &nb ...

سلام عزیزم من اصلا کاربر فعال نمیکنم بهم گفتن کسی رو فعال نکن فقط تماس با ما

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام عزیزم من اصلا کاربر فعال نمیکنم بهم گفتن کسی رو فعال نکن فقط تماس با ما

ن اونا فعال میکنن ن میزارن شما فعال کنین 

اخه این چ وضعشه پس کی منو فعال میکنه بعد یماه