2777
2789
عنوان

یعنی کروناس!؟؟

90 بازدید | 10 پست

ترو خدا همتون راهنماییم کنین

من 6روز پیش صب رفتم برا گرفتن کارت اهدا عضوم بانک و ماسکم گذاشته بودم ولی دوباری ماسچمو پایین کشیدم عمیق نفس کشیدم

از عصر همون روز سردرد وتهوع اومد سراغم سردردم گاهی شدید و بقیه ی ساعت کلا یه سردرد ملایم دارم و همراه با تهوع اشتهام کلا بسته شده و سمت غذا میرم میخوام بالا بیارم شبیه دوران بارداریم و مطمئنم ک حامله نیستم بعد سرم احساس سنگینی می‌کرد نمیتونستم بشینم حس میکردم مغزم میاد تو حلقم  وقتی راه میرم سه‌شنبه یه عطسه ی محکم زدم که از همون موقع تا روز بعد قفسه ی سینم وقت نفس کشیدن شدید درد میکرد خوب شد رفتم پیش متخصص گفت احتمال زیاد کروناس و دارو داد از دیروز حدودا یک ساعتی یه بار یه دل درد شدیدی میاد سراغم و قطع میشه و همش بی حالم و راه میرم سرم گیچ میره به نظرتون چمه کسی اینجوری بوده؟؟؟ 

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا کروناس

خب عزیز من ماسک زدی چرا دیگه ورداشتی نفس عمیق کشیدی محیط بانکا خیلی الوده س حالا هم نگران نباش کاریه که شده .تو سایت شنیدم داروی امام کاظم خیلی خوبه واسه تسکین 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
احتمالا کرونا هست اما بخاطر بانک رفتن نیست احتمالا قبلش جایی رفتی و گرفتی  دوباره برو دکتر و ...

کسی خدایی نکرده تو اطرافیانت ن بوده اینجوری باشه

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم
خودمم حس نمیکنم کروناس ولی این حالت چیه اخه😭

سرما خوردگی ...شاید

یه زمانی اسهال استفراغ و هزار تا عطسه هم میکردیم نمیترسیدیم ..حال یکم نفسمون بگیره از ترس سکته میزنیم..لعنت ب کرونا

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
کسی خدایی نکرده تو اطرافیانت ن بوده اینجوری باشه

عزیزم نمی دونم علائم اونا چی بوده 

اما این علائم شما نگران کنندست اگر کرونا هم‌نباشه که انشاا... نیست باید یه دکتر متخصص برید ببینید مشکلتون چیه . امیدوارم زود خوب بشید