2777
2789
عنوان

تجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 29 پست
بعضیا فقط بلدن نمک رو زخم بپاشن....  ان‌شاءالله به حق این ماه عزیز هر چه سریعتر با کسی که ویژگ ...

با این پیامتون گریه کردم‌.چقدر مهربانانه و مثبت نوشتید.خدا خیرتون بده .ان شالله با دعای خیر شما 🙏

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سینگلی همیشگی رو هرگز دوست نداشتم. هر چند به لطف خدا شرایط اجتماعیم خوبه اما تمام کمبود این سالهام ...

الان که کروناس ولی برای بعد اکیپهای سفر و تور و کوهنوردی و... پیشنهاد منه 

یه پیشنهاد دیگم که اینجا مخالفت کردن و خیلی اعتراض داشتن بهم ولی خیلی بهتر از سایتهای همسریابیه و حتما باید احتیاط کرد بشرط احتیاط میگم تو پیج های بوشهر اینستا موردی مناسبتون بود پسندید با توجه به بیو و عکسها لایک کنید استوری ها رو ریپلای کنید سر صحبت باز میشه بعد ببینید تفاهم دارید یا نه و..  

استارتر يكى از آشناهاى ما پارسال تو سن ٣٩ سالگى ازدواج كرد،اونم يه ازدواج خوباااااااا...سنش كم ...

ممنونم مهربانو.

من که هر راهی رو به ذهنم رسید رفتم .میخوام بگم هیچوقت بی تفاوت نبودم.شاید راهم اشتباه بوده.شاید بلد نبودم و نیستم.چله ی جی بردارم؟

نائب کیه؟

اگه خودتون نائب یا دعانویس مجرب میشناسید لطفا بهم کمک کنید

الان که کروناس ولی برای بعد اکیپهای سفر و تور و کوهنوردی و... پیشنهاد منه  یه پیشنهاد دیگم که ...

ممنونم از پیشنهادتون.

راستش خیلی از این روشهای اینترنتی خوشم نمیاد.اما خب سعی می کنم انجام بدم .شما دخترین؟

راستش خودمم موندم تو ماجرای خودم.ی اتفاقایی می فته که جور نمیشه. اما من سر سوزنی حکمت خدا رو متوجه ...

حتما فعلا صلاح شما اینکه ک ازدواج نکنید 

به ام البنین توسل کنید و ازشون بخواید

تو قنوت نمازتون این ذکر رو زیاد بگید :رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
چشم.خدا خیرت بده.

ان شاءالله حاجت روا شی عزززم❤

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
ممنونم مهربانو. من که هر راهی رو به ذهنم رسید رفتم .میخوام بگم هیچوقت بی تفاوت نبودم.شاید راهم اشتب ...

عزيزم چله سوره احزاب(موقع خوندن حتما وضو داشته باش)

چله سوره الرحمن 

نماز جعفر الطيار تا ٤٠ روز

و ختم هفت بانو ،اين ختم هفت بانو رو تو اينستاگرام يه پيجى گذاشته بود خيليا ازش نتيجه گرفته بودن فقط ننها شرطش اينكه مادر يا خواهر يا نائب به نيت بخت گشائى شما بخونه.

نه عزيزم نميشناسم بهتره تو شهر خودتون پيدا كنى كه حضورى برى مخصوصا دعانويسو 

تازه الان یادتون افتاده ازدواج کنید؟ منظورم اینه الان تازه ساده میگیرید؟ خیلی باید پس سخت پسند بوده ...

چ بی ادب😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...