2777
2789
عنوان

جک s3

4635 بازدید | 16 پست

چجور ماشینیه؟از نظر لوازم بدکی و خرج و مصرف سوخت؟لطفا راهنمایی کنید البته پولمون به صفرش نمیرسه باید چند مدل پایینتر بگیریم.ولی میخوام بدونم کسایی که داشتن ازش راضین ؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما دارید؟مصرف سوختش چطوره؟ بعد چند سال تو خرج میافته؟اگه ما مدل 96 اینا گیرمون بیاد بخریم یا نه خرج ...

من بابام قبلا داشت بااین که دست بابام بود و  داداشمم ازش استفاده میکرد ولی بازم خوب بود مگه اینکه باطریش اینا خراب میشد که عوض میکردن شما که میخواین مدل 96بگیرین حواستون باشه صاحب قبلی ماشینو نترکونده باشه 🌹

؟؟؟؟؟
ماشینای خوب و خوش دست و سبکین.و راحت مصرف سوختشون مثلا از ایلام تا اصفهان ۷۵تا۸۰لیتره

خوب بنظر شما مصرف سوختش کمه؟میشه بگی لوازم یدکیش چطوره راحت گیر میاد یا ته ؟معمولا بهد چند سال گ به خرج نیافتن نا متاسفانه نمیتونیم صفر بخریم ترسم اینه نکنه مدام گخراب شه و خرج رو دستمون بگذاره

من بابام قبلا داشت بااین که دست بابام بود و  داداشمم ازش استفاده میکرد ولی بازم خوب بود مگه این ...

ممنون عزیزم انشا...که یه تمیز گیرمون بیاد. میشه بپرسم چرا پدرتون فروختش؟ممنون از راهنماییت.

خوب بنظر شما مصرف سوختش کمه؟میشه بگی لوازم یدکیش چطوره راحت گیر میاد یا ته ؟معمولا بهد چند سال گ به ...

مصرفش به نسبت ماشینای دیگه یکم بالاست که البته درحدی نیست که نگران کننده باشه

ما اول ایلام بود خونمون لوازم یدکیش وحشتناک گیر میومد باید کلی دردسر میکشیدی الان اومدیم اصفهان راحت گیر میاد.تهران باشی ک خیلی راحته.

ببین یه چیزی بهت بگم هرچی باشه یه ماشین چینیه.ما الان یه پارس ۹۰داریم خداییش چشمش نزنم کارش عین ساعته و ده برابر جکمون ازش استفاده میکنیم و راضی ایم به خدا.اون فقط دکوریه واسه مسافرتای دور.بنظرم ریسک نکنین یه پارس صفر خشک بخرین خیلییییی بهتره.حالا بازم خود دانی عزیییزدلم😘😍

...
مصرفش به نسبت ماشینای دیگه یکم بالاست که البته درحدی نیست که نگران کننده باشه ما اول ایلام بود خونم ...

ممنون از راهنماییت .والا دخترم شاسی دوست داره و سانروف دیگه پولمونم به ماشین کره ای و ژاپنی نمیرسه.فکر نیکردم خیلی ماشین خوبی باشه الان یکم مردد شدم.نظرتون راجب x33 یا x22 چیه؟؟قیمتشون پایینتزه هم هست میتونیم مدل بالاتر بگیریم

ممنون از راهنماییت .والا دخترم شاسی دوست داره و سانروف دیگه پولمونم به ماشین کره ای و ژاپنی نمیرسه.ف ...

عزیززم ایشالله بهترین نوعشو بخرین

X22نمیدونم اطلاعاتی راجع بهش ندارم اما برادرشوهرم الان چندین ساله که ایکس۳۳دارن خداروشکر خیلی راضین از ماشینشون.فقط میگم اگه شهرستان هستین قطعاتشو پیدا کردن راستش سخت و هزینه بره.اما اگه تهرانین بنظرم ایکس۳۳انتخاب خوبیه🤩

...
ممنون عزیزم انشا...که یه تمیز گیرمون بیاد. میشه بپرسم چرا پدرتون فروختش؟ممنون از راهنماییت.

فروخت واسه داداشم ی ماشین جدا خرید واسه خودش ی ماشین جدا ی ماشین مشترک واسه دوتاشون مناسب نبود 🌹

؟؟؟؟؟