2777
2789
عنوان

بهبودی کرونا خفیف

273 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها من دیشب حالم خیلی بد شد تبمم بالا رفت یهو و کل بدنم درد میکرد سرمم درد میکرد بعد خوابیدم صبح دیدم هیچ اثری از تب و درد نیست ینی کرونا خفیف به این زودی خوب میشه؟ فقط یکم گلوم اذیت میکنه الان 

برا ما گذشت آنچه نباید میگذشت باقی عمر هرچه بادا باد...

پدر منم بدن درد دارن و سرگیجه داشتن و عرق سرد .. و بی حالی امروز د وتا امپول زدم میگه بهترم اما بی حاله یعنی کروناست؟

گروه سبز💚تاریخ شروع رژیم ۱/۱۰/۹۹. وزن اولیه ۵۵... وزن هدف ۵۰ 💚 قد ۱۵۷💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر منم بدن درد دارن و سرگیجه داشتن و عرق سرد .. و بی حالی امروز د وتا امپول زدم میگه بهترم اما بی ح ...

اره شاید چون منم اینطور شدم یهو و الان بعد اون تب طولانی مدت خوب شدم یهو 

اره شاید چون منم اینطور شدم یهو و الان بعد اون تب طولانی مدت خوب شدم یهو 

تب شدیدش یه شب هست.شب اولش هم تب و بدن درد و لرز و تعریق.ولی من حالت بی اشتهایی داشتم.احتمال داره گرفتی و رد کردی.

آبی آسمان ۱۳۹۴ رمزمو فراموش کرده بودم       😊            
تب شدیدش یه شب هست.شب اولش هم تب و بدن درد و لرز و تعریق.ولی من حالت بی اشتهایی داشتم.احتمال داره گر ...

ممکنه منم بگیرم دارم ازش پرستاری میکنم اما با ماسک

گروه سبز💚تاریخ شروع رژیم ۱/۱۰/۹۹. وزن اولیه ۵۵... وزن هدف ۵۰ 💚 قد ۱۵۷💚
ممکنه منم بگیرم دارم ازش پرستاری میکنم اما با ماسک

اگر مراقب باشید .نمی گیرید.من دخترم و شوهرم تو خونه بودن.هر سه ماسک زدیم.هیچ کدون نگرفتن.فاصله رو رعایت کنید و ماسک.ولی همش ضد عفونی دستشون بود.من تو اشپزخونه دیگه به هیچی دست نزدم.و شوهرم کار می کرد.اگر دستشویی مشترک هست مدام ضد عفونی کنید.البته من دستشویی و حمامم هم جدا بود.

آبی آسمان ۱۳۹۴ رمزمو فراموش کرده بودم       😊            
تب شدیدش یه شب هست.شب اولش هم تب و بدن درد و لرز و تعریق.ولی من حالت بی اشتهایی داشتم.احتمال داره گر ...

وای مرسی عزیزم خیالمو راحت کردی اره من قبلش یه علائمی داشتم ولی اونشب یهو بدترشد تب و لرز و بدن درد سرگیجه سرفه همش اومد صبحش دیدم خوبم ولی الان سرفه میکنم و یخورده حالت تنگی نفس دارم بنظرت برم دکتر یانه 

شوهرم میگ کرونا نیست نمیبره دکتر اگ نرم مشکلی برام پیشنمیاد ؟ قبلا قبل کرونا هم یکم سیاه سرفه داشتم