2777
2789
عنوان

زیبایی

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 66 پست

بزرگترین کاری که برای زیبایی انجام دادم عمل لاغری کردم از اون موقع آرایش نمیکنم و هرروز روغن بنفشه و گلاب میزنم به پوستم.ایشالا سال دیگه هم سینه هامو لیفت میکنم

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
 من تو این اوقات کرونایی فقط میخورم میخوابم😁

خخ‌.عزیزم یکممم به خودت برس.چاق میشیاا

اگه این امضا رو دیدی اتفاقی نیست خدا خواسته حتی اگه شده یه صلوات برای شفای بیمار عزیزم بخونید ممنونتونم 🙏🙏🙏🙏💚 روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ما اصن توی خونمون روغن و کره و ... نداریم

چقد جالب 

بادمجونو سیب زمینی سرخ کرده نمیخورین؟ 

ماکارونی؟ پیتزا؟ مرغو تو اب بپزن ک بوی بدی میده 

اب گوشت؟؟

شکلات شیرینیییییی😨

به خودت اجازه بده ك شاد باشي🧚🏻‍♀️🧠🏡                     تو لياقتشو داري⛱🎈🧸

اگه دوست داشتی بخونی این جا گفتم😊❤https://www.ninisite.com/discussion/topic/4715060/خوشگل-شدن-تو-سه-ماه-با-eybaba-ب

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌

یعنی اصلاتوروز واسه خودتون یاشوهرتون ی ارایش ملیح نمیکنید?🤔

آدم بی روح میشه

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍

من بیست روز یک بار اول از همه موهامو روغن تراپی میکنم بعد با یه روسری سرمو میبندم بعد صورتمو موم میندازم و الورا میزنم پوستم بعدش سفیداب رنده میکنم میزنم ،میرم حموم ماسک مو و ... بعد اخر از همه بلک ماسک

چرا صورتت با گلاب میشوری

برای شادابی و روشن شدنش

من صورتم خیلی صافه و شفافه .همه میگن چیکار میکنی پوستت اینجوریه؟

حتما بزن عالیه

اگه این امضا رو دیدی اتفاقی نیست خدا خواسته حتی اگه شده یه صلوات برای شفای بیمار عزیزم بخونید ممنونتونم 🙏🙏🙏🙏💚 روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

اره ما اصن توی خونمون روغن و کره و ... نداریم

ما هم تقريبا اينجوريم نميگم اصلا روغن مصرف نميكنيم اما مصرف روغنم از همه اطرافيان كمتره سرخكردني اصلا و ابدا نداريم تو خونمون جالبه بازم شوهرم كبدش چربه اما خودم چربي ام خيلي كمتر از حد نرماله

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
چقد جالب  بادمجونو سیب زمینی سرخ کرده نمیخورین؟  ماکارونی؟ پیتزا؟ مرغو تو اب بپزن ک بوی ...

سیب زمینی سرخ کرده متنفررررررم ازش

مرغ کبابی

پیتزا هم کجاش روغن میخواد؟ اون که میره توی فر

ماکارونی هم روغن نیاز نداره