هفته پیش اب خون کم دیدم دو روز تکرار شد رفتم سونو گفت ساک حاملگی در جای مناسب دیده شد. از دیشب لگن درد دارم الانم ی لک خون دیدم خون بود اب خون نبود... یعنی دارم سقط میکنم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم من تجربه دوتا سقط دارم استرس نداشته باش ولی حتما پیگیری کن و شیاف استفاده کن اگه کمتر بشه لکه خوبه ولی اگه به خونریزی زیاد تبدیل بشه نشونه خوبی نیست
عزیزم منم هفته 6 و 8 این اتفاق یه بار در روز فقط یه بار اتفاق افتاد ، یعنی یه بار هفته 6 یه بار هفته 8 ، هر دو بار گلابی خورده بودم ، نمیدونم بخاطر خوردن گلابی بود یا چیز دیگه ای ولی دیگه دراز کشیدم و از جام بلند نشدم و کارم انجام نمیدادم تو خونه، بچمم الان هزار ماشالله 16 ماهشه، نترس پیش میاد واسه بعضیا، فقط هر دفعه اینجوری میشی باید یه مقدار نشاسته رو تو اب بریزی بخوری واسه بند اومدن خون و لکه بینی خوبه
یکبار من خونه شون بودم ، یکدفعه صدام کرد دیدم از پاش داره خون میریزه ، یعنی در این حد بود خونریزیش
الان دخترش ده ماهشه ، سالم و بازیگوش
منم یه مادرم . پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ... (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)