2777
2789
عنوان

صاحب خونمون گفته....

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 59 پست

اصلا ماشين رو نفروشين سال بعد ميخواين چيكار كنين پرايد رو بفروشين موتور بخرين ؟

همون وام رو بگيرين هم پول پيشتون بيشتر ميشه هم ماشينتون سرجاشه 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برین یه خونه کوچیکترر و منطقه پایینتر

والا

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   

تبدیل ۱۵میلیون میشه ۴۵۰تومن.چشمتو ببند بده بره.ماشین اصلا نفروش.

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀
چرا همه گفتین اقدام نکنم؟ من ماهه پیش ۲میلیون دادم بیمه تکمیلی کردم که تمام هزینه بارداری و زایمان ...

اخه بیمه تکمیلی خرج خورد و خوراک و پوشاک بچه رو هم میده؟

فعلا اقدام نکن گلم بزار اوضاع کرونا و اقتصادی یه کم بهتر بشه بعد

دوسته خوبم خواهش میکنم ازت که عکس پروفایلم رو کپی نکن،ممنون❤من خیلی ترکیدم دوسته عزیزم این چهارمین کاربریمه پس ممنون میشم ک با من بحث نکنی و ادب رو رعایت کنی تا مجبور نشم باهات مثل خودت رفتار کنم❤🤗

ماشین رو بفروشید

همه زندگی ها سختی و بی پولی هست 

با این شرایط تورم و تحریم صاحب خونه  چه طور دلش اومد اینهمه ببره بالا 

البته وام بگیرید در طول یک ماه یک ملیون براتون میمونه ولی ۱۵ ملیون به پولتون اظافه میشه

الهی به حق محمد و آل محمد خدا فرج مولا و سرورمان را برساند که دنیا بوی بدی به خود گرفته..الهم عجل لولیک الفرج
چرا همه گفتین اقدام نکنم؟ من ماهه پیش ۲میلیون دادم بیمه تکمیلی کردم که تمام هزینه بارداری و زایمان ...

اونوقت بچه فقط هزينه زايمان و بارداريه كه با بيمه تكميلي بخواين بدين؟كه همون بيمه هم تمام هزينه هاتونو ساپورت نميكنه

سال ديگه با يه بچه و هزار جور هزينه كه اضافه ميشه چجوري ميخواين پول پيشتون رو اضافه كنين

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

ماشین نفروووووووووش اصلاااا ....یکی از راه های به پول رسیدن این نیست ..مدرس ها هم میگن اگه میخوایین به پولی برسین ماشینت نفروش طلات نفروش...از خدا بخوا و تلاش کن خدا بهت میده .وام بگیر شاید حقوق شوهرت اضافه نشد اگه هم نشد با ۱تومن بگذرون ...هیچوقت داراییت نفروش ...

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊