تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن .
من حالم بد بود همچنان فقط نیم ساعت اخر حالم بهتر شد😥😥اونجا یکم زدم الانم نمیدونم چی به پدرمادرم یگم😭😭😭😭😭😭😭😭
⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری میکند و از آن دستبردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش میکند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
بچه ها یه سوال کسی که حالش بد میشه سر کنکور چیکار میکنن اورژانس؟ میبرمش بیمارستان یا ه ...
من حالم بد بود ولی نگفتم😥😥😥کنکورم افتضاح شد
⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری میکند و از آن دستبردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش میکند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
آخی 😓منم حالم بد بود 😢 حالا بالاخره چی کارشون میکنننننننن ؟
یکیو که فرستادن بیمارستان من گتد زدم😔😔😔