2777
2789

عاللللیه هر کی از دوستام دیده واقعا عاشقش شده

البته بگم باید از این ژانر خوشت بیاد(پلیسی و ماجراجویی و اینا) و چون خیلی عامه پسند نیست عموم مردم دوستش ندارن باید بشینن همون دل و اینارو ببینن 😂 

فصل پنجش هنوز نیومده 

خیلی خوبه

یه گروه دزد که به رهبری یه آدم نابغه دور هم جمع میشن و هرکدوم استعداد ویژه ای دارن و هیچی برای از دست دادن ندارن و میرن توی یه کارخونه ی به ظاهر چاپ تمبر اما واقعا یه مرکز چاپ اسکناسه.

خیلی غیرقابل پیش بینیه اگه سریال هیجانی دوست داری پیشنهاد میکنم

همنشین فرشته های زمینیم🌻زبان گل هارا میدانم🌻من گفتاردرمانگرم🌻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه ژانری دوست داری من صد تا imdbرو دیدم 

من ژانر mystery thriller دوس دارم...

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...
شرلوک لاست

دیدمشون

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...
اتفاقا خیلی سریال میبینم سریالای حوصله سربر دوس ندارم

مانی هایست تخصصی تحلیل کنیم خیلی ایراد محتوا و فرم داره ولی باز از ایرانی ها و ترک ها خیلی بهتر من با ارفاق تو ده سریال برترم جاش میدم 

و حالا مادر شدم