2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

طبيعى ميخوام زايمان بشم ٣٣ هفته ام خواستم بدونم تانيا امينى لحظه زايمان مياد

بسلامتی  ان شاالله...کدوم بیمارستانه؟ من هفته ۳۶ ام اینقد استرس دارم  ک نگو...دکترمو تازه عوض کردم ی جلسه رفتم پیش فاخری..اگه خدا بخاد میخام بیستون زایمان کنم.. منم طبیعیم 

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
خودش مياد برا زايمانت؟ چقد ميشه هزينه بيمارستان بيستون؟

رفتم ک برام اپیدورال بزنه...همون بی حسی کمر...فک کنم باید خودش باشه..یا هماهنگ کنه ..فعلا ی جلسه رفتم ان شاالله جلسه بعد ک برم مشخص میشه..گفتن حدود ۵ تومن 

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
بسلامتى عزيزم معاينه شدى؟

سلامت باشی گلم...ن اخر ۳۷ هفته باید برم معاینه...دعا کن زودتر دردم نگیره ک دکتر بهم نامه بده...خیلی از طبیعی میترسم ولی خب چاره ای ندارم (تو تاپیک قبلی گفتم)

سلامت باشی گلم...ن اخر ۳۷ هفته باید برم معاینه...دعا کن زودتر دردم نگیره ک دکتر بهم نامه بده...خیلی ...

خوندم تاپيكت رو

استرس نداشته باش 

توكل بر خدا ان شالله زايمان راحتى دارى و مشكلت هم رفع ميشه با زايمان

خوندم تاپيكت رو استرس نداشته باش  توكل بر خدا ان شالله زايمان راحتى دارى و مشكلت هم رفع ميشه ...

مرسی عزیزم ان شاالله شمام براحتی و خوشی نی نی تو بغل میکنی