2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سیرجانم خودم بچه استان فارسم این دکترمو شیراز میرفتم  یعنی حساب کن ۴۰۰ کیلومتر راهم بود ا ...

منم دکتر هزینه بالا رفتم ولی جواب نگرفتم کرج هستم... کرمانشاه پیش چوبساز رفتم خیلی هزینه کردم نشد خواست خدا بود

هیچوقت وسط خوشحالیات سر تو بالا بردی بگی خدایا شکرت😊اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم..خدایا صلاح کار منو بهتر میدونی پس راضیم به رضای تو خدایا
منم دکتر هزینه بالا رفتم ولی جواب نگرفتم کرج هستم... کرمانشاه پیش چوبساز رفتم خیلی هزینه کردم نشد خو ...

ببین عزیزم من اطرافیانم خیلی بودن از این دکتر نتیجه گرفتن

بعد این دکتره خودش ای یو ای هم انجام میده من اگه تا دوماه دیگه نتیجه نمیگرفتم صددرصد میرفتم واسه ای یو ای

اصن تو مطبشم که بری پراز خانومایی هست که حامله نمیشدن و با ماه دوم و سوم باردار شدن

درواقع من اگه یه آرزو داشته باشم اونم تویی😍
وای خدا خیرت بده یعنی با تنبلی حامله شدی؟چقد امیدوار شدم من تخمدان هام پر از کیست ریزه تبلی دارم

برو تاپیک های من بخون من سه ماه سه ماه پریود نمیشدم ولی الان باردارم 

همسرم از سر شوخی و مسخره بازی در آوردن شب سالگرد عقدمون.... همون یه بار گرفت 

یه سی تا قرص کلومیفن خورد ماه پیش تا باز اینماه دوباره ببینم چیشده بره دکتر متخصص. این کو انزیم چند ...

با مشورت دکترت بگیر 

۷۵تومن فکرکنم

رو خود قرصه نوشته کمک به تامین انرژی فکرنکنم ضرری داشته باشه ولی بازم با دکترت مشورت کن

درواقع من اگه یه آرزو داشته باشم اونم تویی😍
دمش گرم🤣🤣🤣

من هفته چهاردهم فهمیدم و قبلش فکر میکردم مثل سابق عقب انداختم و هی زعفرون میخوردم سه ماه زعفرون خوردم نمیگم هر روزا ولی هفته ای دو بار دم کرم غلیظ خوردم الان هفته پانزدهم هستم 

[QUOTE=153022398]دیر فهمیدی، علائم نداشتی ؟ شک هم نکردی ؟[/

هفته چهاردهم فهمیدم. چرا علایم داشتم تاپیک های قبلیم هست اما چون بی تجربه بودم و ندیده بودم زن حامله مثلا پیش خودم همش فکر میکردم دلایل دیگه داره و حتی یک در صد شک نداشتم. همش حالت تهوع داشتم اما مثلا فکر میکردم کروتا دارم یا چمیدونم گرمم می‌شد گر میگرفتم میگفتم کرونا. یا مثلا هر چی رو گردن یه چی مینداختم 

[QUOTE=153022398]دیر فهمیدی، علائم نداشتی ؟ شک هم نکردی ؟[/ هفته چهاردهم فهمیدم. چرا علایم داشتم تا ...

چه جالب 

ما با کوچکترین علامتی سریع توهم بارداری میزنیم 

انشالله که ب حق این روزهای عزیز صحیح و سلامت بغلش بگيري