2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69070 بازدید | 13597 پست
😯😢 منم تحریم؟ 

خانم بخند! که نمک خنده های تو
برعکس لازم است بـرای مریض ها...
حامدعسگری#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قلبم هنوز زیرِ غزل لرزه‌هایِ توست

بگذار تا بِلَرزد و زیر و زِبَر شود...

زنده-یاد-نجمه-زارع#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
خب میترسم ازتون😁

صبح بخیر ایران 😑

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
آیا شده از شدتِ دلتنگی و غصه هی بغض کنی،گریه کنی، شعر بخوانی؟ دلتنگِ توام ای که به وصلت نرسیدم ای کا ...

تا به کجا کشد مرا مستی بی امان تو

🔻مولانا

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

سلام عزیزم..عصرت بخیر❤ چخبره ..چیشده؟

ممنون گلم.. چیزی نیست.. خداروشکر به خیر گذشت...

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
تا به کجا کشد مرا مستی بی امان تو 🔻مولانا

💜👌

سعدیا! دَم درکش ار دیوانه خوانندت که عشق؛
گر چه از صاحب دلی خیزد به شیدایی کشد...
سعدی#  

گـــــرچه می گویند این دنیا به غیر از خواب نیست

ای اجل! مهمان نوازی کــن کـــــه دیگر تاب نیست

بیــن مـــاهی های اقیانـــوس و ماهـــی های تنگ

هیچ فرقی نیست وقتی چاره ای جز آب نیست!…

I would love to be kind to me, i saw with all kindness

ایـــن داغ نـــه در سجـــده ی طولانـی ماست

بوسه ی اوست که چون مهر به پیشانی ماست

شـادمـــانیم کـــــه در سنگــــدلی چـــون دیــــوار

بـــاز هــــم پنجـــره ای در دل سیمانی ماست…

گـــــرچه می گویند این دنیا به غیر از خواب نیست ای اجل! مهمان نوازی کــن کـــــه دیگر تاب نیست بیـ ...

یک‌بار دگر بار سفر بستی و رفتی؛
تا یاد بگیرم که سفر خویِ پرستوست
از کوششِ بیهوده‌یِ خود دست کشیدم؛
در بسترِ مرداب چه حاجت به تکاپوست...!
فاضل-نظری#  

یک‌بار دگر بار سفر بستی و رفتی؛ تا یاد بگیرم که سفر خویِ پرستوست از کوششِ بیهوده‌یِ خود دست کشیدم؛ د ...

شـــد آیینه از گـــل چینی
آه از ایــن جلوه های تزیینی
سکــه ی زندگــی دو رو دارد
گاه غمگین و گـاه غمگینــی
شاخه های همیشه بالایی
ریشه های همیشه پایینی
عاقبت مـــیهمان یک نفریم
مــرگ با طعم تلخ شیرینی

ایـــن داغ نـــه در سجـــده ی طولانـی ماست بوسه ی اوست که چون مهر به پیشانی ماست شـادمـــانیم کـــ ...

تو آنقدر شبیه به سنگی که مدتی ست؛
از فکرِ دیدنِ تو ترک می خورد سَرَم...
زنده-یاد-نجمه-زارع#  

شما ها همه خطرناکین خدایی😓 تورم ریپ نمیکنم

درد اگر درد تو باشدچه خیالیست که من

دل خوش داشتن خوبترین درد سرم ...

👤 علی صفری

صبح بخیر ایران 😑

واه چیکار کنم من از کجا باید بدونم فرمانده همونه مگه تموم اقایونو میشناسم یه دونه این کاربر الیاسو میشناسم اونم تو تایپک شما بخاطر چالش شناختم بغیر ایشون یه دونه هم نمیشناسم هر دفه ی اتفاق میفته بیخبرم دلیل نمیشه خنگ فرضم کنید که هی میگین صب بخیر کجایی تو ،از همه عقبی،خب این یعنی سعی میکنم بی حاشیه باشم

اصلا منم قهرم خدافظ 

حوصله تک تکتونم ندارم

آخیششششش منم قهر کردم  

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
تو آنقدر شبیه به سنگی که مدتی ست؛ از فکرِ دیدنِ تو ترک می خورد سَرَم... زنده-یاد-نجمه-زارع#  

گفتمت : ای همه خوبی همه جانم شده ای
با همه سنگدلی روح . روانم شده ای

گفتی تو مرا : نام ترا دم نزنم
عهد سختی است همه ورد زبانم شده ای ...