2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69110 بازدید | 13597 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی شَب ها ؛

آدم دلش می خواهَد افکارِ لعنتی اش را یک جوری بپیچانَد !

نه به گذشته اش فِکر کند ، نه آینده ...

بی هیچ فِکر و مَشغله ای ؛

در خَلوتی دِنج و شَبانه ؛

دراز بِکشد ...

با ذِهنی آرام و بی دَغدغه ...

نه حَسرتی داشته باشَد برایِ خوردَن ،

نه بُغضی برایِ گریستَن ،

و نه دِلی برایِ تنگ شُدن ...!

بَعضی شَب ها ؛

آدم دِلش می خواهَد بخوابَد :)

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

خواهی که دِلت نَشکند از سنگِ مُکافات

مَشکن دلِ کس را که دَر این خانه کسی هَست

💎💎

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

حواسم پرتِ آدم های پیاده ی شهر بود؛ به بودنشان کنار هم؛ به آنهایی که دستهایشان محکم به هم گره خورده بود؛ آن هایی که با فاصله کنارِ هم قدم میزدند؛ آن هایی که لبخندشان دلِ هر رهگذری را محوِ دنیای قشنگشان میکرد... و آدم هایی را که ترجیحشان تنهایی بود و انگار یک نفر میانِ خاطراتشان جاگذاشته اند، غرقِ آدم هایی بودم که معلوم نبود یک سالِ بعد؛ درست همین موقع سال حالِ دلشان چقدر قرار است شبیه امروزشان باشد؛ به لبخند هایی که معلوم نبود شیرینی اش چقدر قرار است روی لبشان ماندنی شود! و آدم های تنهایی که معلوم نبود سالِ بعد؛ درست همین موقع، قرار است دنیایشان کنار کسی تقسیم شود یا نه... داشتم فکر میکردم به تمامِ این آدم ها؛ به خودم، به حالِ دلم؛ به اینکه هیچ چیز برایم نماند... به اینکه یک روز،یک جای زندگی ام حالِ تک تکِ این آدم هارا داشتم! تنهایی ترجیح زندگی ام بود، با لبخند های شیرینِ کسی گرهش زدم... لبخند هایی که خیلی اما دوام نیاوردند، خاطراتی که جا ماندند اما یک روز لابه‌لای روز مرگی ام... 

"هیچ چیز برای من اما نماند"

محمد_ارجمند# 💎💎💎💎

چالش امروز "چشم تو از کهکشان راه شیری هم سر است" آن نگاه شاعرت قطعا از آن هم بهتر است!   ...

بازم امروز چالش داشتیم😑😑😑✋✋✋✋من رد دادم

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
واااای نگو ما یه همسایه فارس داشتیم البته ما شهر اونا بودیم من کلا فارسم خودم زادگاهمه،،از بابا ماما ...

شماره شو بده من ی چی یاد بدم بهش 

عوضِ این ی سال و دربیاره سرت

بدبختِ بینوا دلم سوخت واسش   

جهنم شد جهانم‌ بی تو و دائم پریشانم

من از کابوس تنهایی در این دنیا هراسانم

نشستم خسته و گریان کنار خاطراتِ تو

به ‌زحمت میزند قلبم درونِ جسمِ بی‌جانم

💎💎

در شبی تاریکم و تنها نشستم بیقرار

خیره ماندم با نگاهم برسرابی پرغُبار

رفته‌ای از روزگارم ، دل اسیرِ ماتم است

از خیالاتم گذرکن گاه گاهی بی گدار

لحظه‌ای ‌غرق‌ِ سکوتم ، لحظه‌ای ‌طوفانی‌ام

حالِ من وابسته‌ بر باران شده مثلِ بهار

می برم آهِ لبم را تا به عرشِ آسمان

تا غمم را صبری دهد آرامشِ پروردگار

مینویسم نامه‌ی نفرینِ خود بر روزگار

شعرهایم بعد مرگم بر تو مانَد یادگار

حسرتِ ‌چشمانِ ‌عاشق تا ابد یک ‌واژه شد

اِنتظار و اِنتظار و اِنتظار  ...

💎💎💎💎

ماهِ من  ی اسم ترکیه ای  تو ک ترکی بلدی چطور معنی اینو نفهمیدی 🙄

ترکی بلدم نه ترکیه ای😑😑😑ولی میدونستم میگی ترکیه ایه

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
قربون دهنت که حرف منو میزنی بهش میگم یه مساله ی حل نشو پیدا شده؟ ولش کن برو سوال بعدی!😕

انگیزه....انگیزه برای ادامه خیلی مهمه که متاسفانه نداره...یه دلیل برای ادامه باید داشته

تو امتحان اگه هدفت نمره برتر باشه زمانتو مدیریت میکنی و وقتتو برای سوالایی میذاری که میتونی حلش کنی ولی اگه بی هدف باشی دو تا سوال حل میکنی و وقتی به سوال سخت رسیدی اونقدر معطل میشی تا زمانت تموم شه و تو فقط دو تا سوال حل کردی

من به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم زیر خاکستر بدبختیاهم دفن شدم ولی میخوام جوونه بزنم و رشد کنم😀

یه خورشید لازم دارم که خورشیدمم مامان بابامه😍😀

چقد امروز حرف میزنم من😶😅

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹