2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69069 بازدید | 13597 پست
حرف بسیار است اما فرق دارد شعر من شرح حالِ یک جوانِ پیر چیز دیگریست❣️

با من که به چشمِ تو گرفتارم و محتاج
حرفی بزن ای قلبِ مرا برده به تاراج...
فاضل-نظری#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درود...💗💗💗 حال من خوب است همچون حال گل... الحمدلله شکر.. شما خوبی؟

الحمدالله کما هو اهله.. انشالله همیشه خوب باشی عزیزم.. خداروشکر منم خوبم 🤗💛🧡❤️💙

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
همچنین زیبای چشم سفید💗 مانا باشی ب مهر🌷

ممنون نازنینم.. الله خلیچ یا اعیونی 💚🌹🦋

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

حرف رفتن که می شود 

هزار چوپان دروغگو پشت چشمانم کمین می کنند

هزار نفر به جای من می گویند 

به جهنم که می روی 

بعد هزار نفر در دلم مومن می شوند 

دعا می کنند 

که حرف رفتن 

فقط کار چوپان دروغگوی چشمانت باشد...

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
اگر چه عرض هنر پیش یار بی‌ادبیست زبان خموش ولیکن دهان پر از عربیست پری نهفته رخ و دیو در کرش ...

شب‌ها که سکوت است و سکوت است و سیاهی
آوای تو می‌خواندم از لایتناهی
ای عشق، تو را دارم و دارای جهانم
همواره تویی، هرچه تو گویی و تو خواهی😍❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
سخن در احتیاج ما و استغنای معشوق است چه سود افسونگری ای دل که دلبر نمیگیرد‌ # حافظ

اظهارِ عشق را به زبان احتیاج نیست
چندان که شد نگه به نگاه آشنا؛ بس است...!
صائب-تبریزی#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
حرف رفتن که می شود  هزار چوپان دروغگو پشت چشمانم کمین می کنند هزار نفر به جای من می گویند&nbs ...

شب به شب قوچی ازین دهکده کم خواهد شد
ماده گـرگــی، دل اگــر، از سگِ چوپان بـبـــرد !
حامدعسگری#  

؛؛حیوانات به کار رفته استعاره می باشند؛ عذرخواه اگه نامانوس بود...

چنان خسته ام از روزگار 

انگار روح صد آدم پیر در من حلول کرده 

پیرمرد درون من 

از این همه روزهای بی شمار 

تنها یک بهار آرزو دارد 

یک بهار 

که غروبش دل هیچکس نلرزد...😔   

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 

اگر به حال دل خسته ام توان ندهی

اگر که اشک بصر را به من روان ندهی

به وقت یوم حساب ،حساب من پاک است

اگر که صبح قیامت به من امان ندهی

هزار توبه شکستم ولی حواسم نیست 

برای توبه،توشاید دگر زمان ندهی

اگر بدم تو ولی خوب باش وخوبی کن

حواله ام به سر کوی این وآن ندهی

زبان و غیبت و حال دعا؟تو حق داری

اگر دعای مرا ره به آسمان ندهی

همیشه بند دلم را گره زدم به حسین

خدا نکرده دلم را به دیگران ندهی

من آخراز سر این اضطراب می میرم 

اگر دوباره حرم را به من نشان ندهی

فدای دست کریمت نمی شد آقا جان

نگین دست خودت را به ساربان ندهی

🍀🍀🍀🍀🌹🍀🍀🍀🍀🍀

🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
اگر به حال دل خسته ام توان ندهی اگر که اشک بصر را به من روان ندهی به وقت یوم حساب ،حساب من پاک است ...

سلام خواهر جان وقت بخیر خوبی عزیزم 💛💚🌹