2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 66893 بازدید | 13597 پست

بی وفا خونت خراب دیگه نمیشینم به پات؛ 

از تو دلگیره دلم چرا منو کردی تباه

بی وفا قلبت کباب دیگه نمیمیرم برات؛ 

آرزوهای دلم شد فراهم چون سراب

یه جایی گریه میکنی؛ میشکنی هر شب با غمت…

هرچی که ساختم واسه تو؛

آی آی آی یه روز خراب شه رو سرت!

بسوزونه بالو پرت… الهی که خیر نبینی! بد بودم جونِ مادرت؟!

قسمت نشد بشم فرهاد شیرینو دلم بخواد؛

دلمو تو عاشقی دادم به باد

خدا اون روزوُ نیار؛ که مرگمو از تو بخوام…

عشق من با دیگری؛ جلوی چشمام بیا

به دل میشینه👌😃💎

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
بیشتر ببینید
💚  عاشقت شدم و اصلا هیچ حواسم نبود شهریور است، خدا خودش پائیز رارحم ڪند ... محمدرمضا ...

پاییز می رسد که مرا مبتلا کند!

با رنگ هایِ تازه مرا آشِنا کُنَد...

پاییز عاشق است...

و راهی نمانده است...

جُز اینکه روز و شب بنشیند؛ دعا کُنَد...

بنشیند؛ دعا کُنَد...!

آهنگ-حجت-اشرف-زاده#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
بیشتر ببینید

از همون اولش؛ خیلی بینمون فرق بود…

من عاشقِ بارون بودم؛ اون عاشق برف بود

من خیلی آروم بودم…

اون خیلی پرحرف بود!

ولی نگذریم ازت، خیلی خوش قلب بود

از الان به جز دوری تو؛ هیچی به من نزدیک نیست

درد داره نرو!

جفتمون از دست میریم…

نمیفهمم داریم تقاص چیو پس میدیم؟

برو… ولی ببین کی برمیگرده، من یا تو؟

ببین تهش کی گریه کرده؛ من یا تو؟

تا صبح همه شهرو میگرده… من یا تو؟

حرفاتو الان بزن که دیگه دیره

فردا اگه میخوایی بری برو…

دست بردار… نری دوباره باز بیای پس فردا!

میترسم دلم یاد بگیره بی تو، پرواز

عالیه👌👌👌😃💎

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
بیشتر ببینید
💚  بساطم را جمع می‌ڪنم و نیست میشوم.... ؛ هرڪس سراغم را ڪَرفت بڪَو: دارم میروم برایت ...

ای برایِ تو بمیرم! که تو تَب کرده یِ عشقی...

شهریار#  ‍ 

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

من فقط یک کمی خسته ام.

بعضی مواقع فکر میکنم

آنقدر دارم برای زندگی میجنگم،

که وقتی برای زندگی کردن ندارم.

🔻فرانسیس فوردکوپولا

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
بیشتر ببینید

شانه‌های تو ...

همچو صخره‌های سخت و پر غرور

موج گیسوان من در این نشیب

سینه می‌کشد چو آبشار نور

شانه‌های تو...

در خروش آفتاب داغ پرشکوه

زیر دانه‌های گرم و رو‌شن عرق

برق می‌زند چو قله‌های کوه

شانه‌های تو ...

قبله‌گاه دیدگان پرنیاز من

شانه‌های تو،

مُهر سنگی نماز من!

#فروغ_فرخزاد

بیشتر ببینید
من فقط یک کمی خسته ام. بعضی مواقع فکر میکنم آنقدر دارم برای زندگی میجنگم، که وقتی برای زندگی کردن ...

چنان عشق این پلنگِ خسته را انداخته ست از پا
که هرجا می رود دستش می اندازند آهوها...!

حسین-زحمتکش#  

اینکه می‌گویند

دشمنت را هم دوست بدار

فراتر از ظرفیت اغلب انسان‌هاست.

انسان، همین‌که بتواند

در مورد ویژگی‌های دشمنش دروغ نگوید،

کار بزرگی انجام داده است.

☆ادگار ها

بیشتر ببینید
@راه،بی،نهایت     کمی غزل لطفا.      

کاش یک روز سر زُلفِ تو در دست افتد
تا سِتانم من از او دادِ شبِ تنهائی...

شهریار#  

نه دوری که منتظرت باشم

و نه نزدیک که به آغوشت کشم.

نه از آنِ منی که قلبم تسکین گیرد

و نه از تو بی‌نصیبم که فراموش کنم!

تو در میان همه چیزی...

بیشتر ببینید

بی عشق مرا کشاندی تا کجا 

بی عشق دل بردی از من بی هوا 

این عشق پایانی جز مُردن ندارد

کم داشت این رابطه قلبِ تو را کم داشت 

یک لحظه ماندن به خدا کم داشت 

میماندی تا چشمم نبارد

💎

بیشتر ببینید

‍ هـمہ دل خوشے من 

حرمِ توست حسین💚

خاطـراتم هـمگی

درحـرمِ تـوسـت حسـین💚

بهـتریڹ چیزے ڪہ درمحشر

بہ دردم میخورَد

شڪ ندارم ڪہ فقط،

اشڪِ غمِ توست حسین😢💚

اَللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفیقَ زیارت کربلا 🙏

شبتون آرام درپناه خدا باشید 🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
بیشتر ببینید