2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69110 بازدید | 13597 پست
خودم تو گوگل کپی کردم آورد😐😐😐 https://upmusics.com/نوحه-الله-اکبر-این-همه-شکوه/

نوحس..بزار

همش چوب سادگیمونو میخوریم!!!!                      وقتشه بد باشیم .... شاید واسه همیشه ...                                ✋
نه آقا الیاس شما حرف بدی نزدید  آفلاین بشید و ارامش خودتون و حفظ کنید مثل همیشه  کسی حرف ...

همه اینا به کنار .... دلیل اینکه نگین خانوم بهشون برخورد و ناراحت شدن و نمیفهمم؟؟؟؟؟

من با اون بودم .... ولی نگین خانوم بهشون برخورد ...

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوحس..بزار

آها مرسی خواهر❤

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

خودش نوشته نوحه ولی میگم شاید دارن دست میزنن🤕🤕🤕🤕

من کلیپشو دیدم

سینه میزنن

همش چوب سادگیمونو میخوریم!!!!                      وقتشه بد باشیم .... شاید واسه همیشه ...                                ✋
من کلیپشو دیدم سینه میزنن

خوب خیالم راحت شد مرسی خواهری😃❤❤❤

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

* اندرون با تو چنان اُنس گرفته ست مرا/  که ملالم ز همه خلق جهان می آید/ "سعدی"

تا تو به خاطرِ منی کَس نگذشت بر دلم؛
مثل تو کیست در جهان تا ز تو مهر بگسلم...

سعدی#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
همه اینا به کنار .... دلیل اینکه نگین خانوم بهشون برخورد و ناراحت شدن و نمیفهمم؟؟؟؟؟ من با اون بودم ...

برنخورد بهم ناراحتم نشدم

ولی هر چی گفتینو ب من گفتی

@nafasam1370  مگه ب من نگفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با من بود همشو  

@farmandeh313  مگ ب من نگفته؟؟؟؟؟؟

ب من گفتین

دیگه هم کشش ندید

من ناراحت نشدم

کاربر (آنید_پ) هستم!
برنخورد بهم ناراحتم نشدم ولی هر چی گفتینو ب من گفتی @nafasam1370    مگه ب من نگفت؟؟؟؟ ...

یا ابلفضل چیو به شما گفتم؟؟؟😟😟😟

من داشتم باهاتون درمورد اون یارو حرف میزدم 

همونجوری که با بقیه بچه ها دربارش حرف زدم 

بخدا چیزی به شما نگفتم 😟😟 

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
نه آقا الیاس شما حرف بدی نزدید  آفلاین بشید و ارامش خودتون و حفظ کنید مثل همیشه  کسی حرف ...

اقا اینجا چخبره؟

چیو من بهشون گفتم همه چیو؟؟؟😥

برنخورد بهم ناراحتم نشدم ولی هر چی گفتینو ب من گفتی @nafasam1370    مگه ب من نگفت؟؟؟؟ ...

چی رو به تو گفت اصلا با شما نبود اروم باش لطفا 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

پای این بنده خدا چرا کشیده شد وسط؟ بیا پی وی انگار یه چیزایی رو باید بگی بهم..

الیاس بگه " س " همه میگن یا داره مسخره میکنه 

یا توهین میکنه .....

هر دفع یه کلمه حرف زدم بدون هیچ منظوری ، یه نفر ناراحت شد ....

ظرفیت من دیگه پرهههههههههههه