2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69108 بازدید | 13597 پست
ما کار خودمونو خوب بلدیم فقط بپا نیای تو دید اسنیاپرمون    

حواست باشه ....

اونی که فک میکنی تو باغ نیست ..خودش صاحب باغه

فقط کشیده کنار .. بیرون گود داره لذت میبره ...

یکم زیادی تابلویی 😜 شادمهر و نمیگما ..

خوده اصلیت و میگم ...

و اینکه فرمانده ✋😃😃 گنده تر از تو رو با توپ زدن الان رفتن هواخوری .... 

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
یا الیاس و زیادی دست کم گرفتن ... یا ........ بگذریم  بله ... واقعا دلم میخواد یه تاپیک عذرخو ...

نمیدونم یه سری اینجا دنبال چی ان 🙄🤔

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چالش دلنوشته .... ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ... ﺍﮔﻪ ﺑِﺸﮑﻨﻪ ﺑﺎ ﻫﯿﭻ ﭼَﺴﺒﯽ نِمیشه ﺩُﺭﺳﺘﺶ ﮐﺮﺩ، مثلِ.. "دل آدما" ...

من اینو حس کرده ام😢😢

بارها دلم از قضاوتها ی نا بجا شکسته..هیچ کاریم نتونستم بکنم...فقط آه کشیدم..و سکوت کردم..و گفتم

الله حقینن اولسون❤

تعطیل🚫                                                                                 
من... سلام ظهر بخیر...

سلام .. خوبید انشالله ؟🌹🙏

ظهرتون بخیر ...

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
من اینو حس کرده ام😢😢 بارها دلم از قضاوتها ی نا بجا شکسته..هیچ کاریم نتونستم بکنم...فقط آه کشیدم.. ...

دیروز گذاشتم پشیمون شد ناراحت شدن بچه ها😢😢

برای امروز و نمیخام بزارم 😢

همون بنویسم قایمشون کنم بهتره انگار 🤕

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

آره...اخه من هیچ وقت اینجور موقع ها نیستم😢

اع آجی اینجایی😃😃😃

خوبی؟

گفتی خوبی ولی من بازم میپرسم میخوام مطمئن شم😶

دکتر چی گفت آجی؟

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

دیروز گذاشتم پشیمون شد ناراحت شدن بچه ها😢😢 برای امروز و نمیخام بزارم 😢 همون بنویسم قایمشون کنم ...

واسع من بفرس تو خصوصی🤗من بخونم خواهش😋

تعطیل🚫                                                                                 
آدم وقتی دستش به جایی بند نیست سراغ آرزوها می‌رود آرزوهایش که محال شد غرق می‌شود در خاطراتش ...

سلام عشق دلم ❤️❤️

تو التیام ِ تمام عشق های مایوس و نیمه کاره ای
آغاز صبح ِ خوش یُمنی
شفقی
شروع دوباره ای
سخاوت رودی تو
شکیبایی بی حد کوه
راهی
مسیرِ روشنی
اشاره ای

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
من اینو حس کرده ام😢😢 بارها دلم از قضاوتها ی نا بجا شکسته..هیچ کاریم نتونستم بکنم...فقط آه کشیدم.. ...

تیر آه ما ز گردون بگذرد حافظ خموش😔

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
ایشون کی هستن؟؟زود بگین من وقتم کمه😁

مردم ازار ..

فرمانده ..

ملقب به شادمهر ......................و یه اسامی دیگه 

با مسخره بازی و چاشنی نیم کیلو شکر و نمک مخلوط شده

اع آجی اینجایی😃😃😃 خوبی؟ گفتی خوبی ولی من بازم میپرسم میخوام مطمئن شم😶 دکتر چی گفت آجی؟

سلام 🖐🖐سی تی اسکن کرد سرمو...دوتا قرص اضافه کرد..یه دونه هم کم کرد

من گفتم دستام درد داره..بازوم ورم کرده انگار کلید قورت داده..حرف نزد وفقط سرشو تکون داد..گفت ایشالا ۳ ماه دیگه دوباره میبینمت😑 

تعطیل🚫                                                                                 
حواست باشه .... اونی که فک میکنی تو باغ نیست ..خودش صاحب باغه فقط کشیده کنار .. بیرون گود داره لذت ...

اقای صاحب باغ

خیلی وقته باغتو اتیش زدم خودت خبر نداری

منتظرم بمونم الان یکم زوده از خجالتت در بیام

استیو_جابز#  

از سر گذشتن کار ماست....