2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69103 بازدید | 13597 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@مهریماهم  

رفتی و تنها شدم
رفتی و بی پناه شدم
رفتی و اواره شدم
رفتی و ویلون کوچه ها شدم
رفتی و داغون شدم
رفتی و بی چاره شدم
رفتی و بیمار شدم
رفتی و رفتنت مرا از پای انداخت
رفتی و دل تنگی چشمانت مرا به گریه انداخت
رفتی و اما یاد تو هنوزم اینجاست…

کاربر (آنید_پ) هستم!
@nafasam1370     من کاربریمو میخوام چرا برم نمیگردونن؟!

ببینم چیکار میتونم بکنم حرف میزنم 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

درد من حصار بركه نيست!

درد من زيستن با ماهيانی است 

كه فكر دريا به ذهنشان خطور نكرده است!!

سلام ظهر بخیر 

دوستان برام دعا کنید

🌹

💔دراین دنیای بی حاصل چرا مغرور میگردی..💔سلیمان گر شوی آخر نصیب مور میگردی... 💔

@farmandeh313  

سلام ... با بنده کاری داشتید ، درخواست دادین؟؟؟

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
حتّی اگر نباشی؛ می آفرینمت؛ چونان که اِلتهاب بیابان؛ سَراب را... اِی خواهشی که خواستنی تَر زِ پاسخی؛ ...

اى عابر خيالِ هرشب من!
كمى بمان..

-💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙تقدیم با عشق

سلام صبحتون بخیر 🌹 موضوع ها عالی ممنون👌👏

سلام ممنونم ، لطف دارید ...🥀🙏🙏

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
یکی از لینکا باز نمیشه  کاش روزی چشم‌هایمان را باز کنیم ببینیم  همه اینها خواب بوده کا ...

ممنونم از متن زیباتون ..لینکش کلیپی بود که دیروز گذاشتم 

https://fiilo.ir/v/86FFHMn