2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69226 بازدید | 13597 پست
سلام خیلی قشنگه هویجممممممممممممممم   خیلی زیاد با صدای خودت میخوامش ولی منم خواستم با این ...

سلام عزیزم ممنون❤

باشه چشم میخونم برات😘

خوبه بنویسسسس☺

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام روزتون بخیر و نیکی🌷🌷🍀🌷🌷🍀🌷🌷 چالش شعر🌻 هر چه کنم نمی شود تا بروی تو از دلم  ب ...

بارونم مثل همیشه دوست دارم دوباره و سه باره بخونمش 😍😍😍😍😍🌹👌👌👌

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

قربونش ی محکم لپشو بکش     با کدوم مصرع مینویسی؟ نمیشه برا امروزو بفرستی برام پی وی؟ ل ...

گازش بگیرم ؟؟🤕😂

شعر و با مصرع سوم نوشتم خیلی قشنگ بود

چالش دلنوشته هم آقا الیاس چند صفحه قبل گذاشتن دارم اونو مینویسم اگه این فسقل بزاره 

میزارمش برات چشم ❤❤

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕                   & ...

منــم دوســت دارم عزیزدلـــ❤ــم... 😍

من با کسانی خندیده ام که وحشتناک ترین چیزها را درمورد من گفته اند و فکر میکنند من نمیدانم ...

سلام عزیزم اینجا که اوری بادی ایز حسود. توو ماچ حسود😅 ولی تو حسودی نکن. نیازی نیست😉😍  ...

اوخیییییییییییی

یکی بیاد منو بگیرههههههههههههههه  

اخ مهریییییییی قلبممممممممم

دیشب انقدر خوب و راحت خوابیدم ک نگوووو

کاربر (آنید_پ) هستم!
@ماویش21     @sanasaleh     @یاسمن_70     @dokhtareporteqali ...

😍😍
هرچه کنم نمی‌شود تا بروی تو از دلم

گر بروی تو از دلم،نقش خوشت نمیرود

میم_الف#  

🧡🌺

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜